"Segítünk! Ne hagyja el gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium"
Ez az SMS ébresztett. Nem ez a lényeg. Miért csak erre a számomra kaptam SMS-t, nincs is autóm, miért nincs telefonszám a "BELUYGMIN" azonosító mögött?
Ha ez baleset megelőzést szolgál, akkor miért nem kap minden telefon ilyen SMS-t?
Az az értelme, hogy a hidegben járatod a motort az elakadt autóban. Ha elfogy az üzemanyag, akkor ülj át máshoz melegedni, ahol jár a motor.
Legalább is logikusan ez következne belőle.
Az sem lenne rossz, ha a szolgáltató azokba a körzetekbe küldene SMS-t ahol tényleg szükség van rá és nem agyatlanul kiszórni mindenkinek.
Be lehetne gyűjtene nagyobb körzetekbe a mobiltornyokat és csak oda küldeni az SMS-t ahol hóvihar van. Az USA-ban is kiszórják minden államba, ha keleten havazik? :D
2013. márc. 15. 14:24
6/17 anonim válasza:
"Csak én nem értem az SMS-t? Ne hagyja el de ha elfogy üljön át másikba? What? Ennek mi értelme?"
Nem annyira bonyolult, bár tény, hogy kicsit szűkszavú SMS. Hogy ne fagyj meg, járatni kell a motort. Ha kifogy az üzemanyag, akkor ezt nem tudod megtenni.
2013. márc. 15. 14:34
7/17 anonim válasza:
Érthető úgy is,hogy törj föl egy kocsit ha nincs pénzed benzinre.
2013. márc. 15. 15:05
8/17 anonim válasza:
Semmit sem ér az SMS ha nincs hálózat. Ismerősöm is már 13 órája az M1-es autópályán rostokol, a telefonja még éppen nincs lemerülve de nem nagyon tudunk beszélni mert a telefonhívás 10 másodpercenként megszakad mert a Telenor tájékoztatása szerint lemerült az adótorony akkumulátora.
2013. márc. 15. 15:43
9/17 anonim válasza:
Érdekes, én Budapesten nem kaptam, T-Mobileos számra
2013. márc. 15. 17:25
10/17 anonim válasza:
Már lehet leállították a küldéseket, mert pont azok nem kapják meg, akik a hó fogságában vannak. Áramszünet esetén a bázisállomások max. négy órát húzzák saját akkumulátorról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!