Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen SMS az, hogy BELUGYMIN...

Milyen SMS az, hogy BELUGYMIN és nincs szám?

Figyelt kérdés

"Segítünk! Ne hagyja el gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe! Belügyminisztérium"

Ez az SMS ébresztett. Nem ez a lényeg. Miért csak erre a számomra kaptam SMS-t, nincs is autóm, miért nincs telefonszám a "BELUYGMIN" azonosító mögött?

Ha ez baleset megelőzést szolgál, akkor miért nem kap minden telefon ilyen SMS-t?

2013. márc. 15. 13:17
1 2
 1/17 anonim válasza:
Mert a kormány elintézte a szolgáltatóknál, h mindenki kapja meg ezt az sms-t a nagy hóvihar miatt ami nyugat-mo-n tombol...
2013. márc. 15. 13:22
 2/17 anonim ***** válasza:

Csak én nem értem az SMS-t?

Ne hagyja el de ha elfogy üljön át másikba?

What? Ennek mi értelme?

2013. márc. 15. 13:28
 3/17 anonim válasza:
Én is kaptam ugyanígy szám nélkül de a haverjaim nem kaptak ilyen üzenetet
2013. márc. 15. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is kaptam ilyen SMS-t. Emiatt küldték: [link]
2013. márc. 15. 14:02
 5/17 A kérdező kommentje:

Az az értelme, hogy a hidegben járatod a motort az elakadt autóban. Ha elfogy az üzemanyag, akkor ülj át máshoz melegedni, ahol jár a motor.

Legalább is logikusan ez következne belőle.

Az sem lenne rossz, ha a szolgáltató azokba a körzetekbe küldene SMS-t ahol tényleg szükség van rá és nem agyatlanul kiszórni mindenkinek.

Be lehetne gyűjtene nagyobb körzetekbe a mobiltornyokat és csak oda küldeni az SMS-t ahol hóvihar van. Az USA-ban is kiszórják minden államba, ha keleten havazik? :D

2013. márc. 15. 14:24
 6/17 anonim válasza:

"Csak én nem értem az SMS-t? Ne hagyja el de ha elfogy üljön át másikba? What? Ennek mi értelme?"

Nem annyira bonyolult, bár tény, hogy kicsit szűkszavú SMS. Hogy ne fagyj meg, járatni kell a motort. Ha kifogy az üzemanyag, akkor ezt nem tudod megtenni.

2013. márc. 15. 14:34
 7/17 anonim válasza:
Érthető úgy is,hogy törj föl egy kocsit ha nincs pénzed benzinre.
2013. márc. 15. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
Semmit sem ér az SMS ha nincs hálózat. Ismerősöm is már 13 órája az M1-es autópályán rostokol, a telefonja még éppen nincs lemerülve de nem nagyon tudunk beszélni mert a telefonhívás 10 másodpercenként megszakad mert a Telenor tájékoztatása szerint lemerült az adótorony akkumulátora.
2013. márc. 15. 15:43
 9/17 anonim válasza:
Érdekes, én Budapesten nem kaptam, T-Mobileos számra
2013. márc. 15. 17:25
 10/17 anonim válasza:
Már lehet leállították a küldéseket, mert pont azok nem kapják meg, akik a hó fogságában vannak. Áramszünet esetén a bázisállomások max. négy órát húzzák saját akkumulátorról.
2013. márc. 15. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!