Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell a sony xperia go...

Hogy kell a sony xperia go okostelefont rootolni?

Figyelt kérdés
Már a googleből egy csomó technikát kipróbáltam, egyikkel sem sikerül. [link] Ez lenne az oka hogy nem tudom rootolni?

2013. márc. 15. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A 2.3 as androidot azon a telón nem is lehet rootolni (pontosabban igen). Fel kell raknod a 4.0 droidot, mert csak azt lehet. Ha az megvan, akkor vissza lehet rakni úgy a 2.3 -at, hogy root megmaradjon. A teló mobilarena -s topicjában érdeklődj, ptt majd mindent leírnak neked.
2013. márc. 15. 13:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Sikerült rootolnom a 4.0as androiddal utána vissza raktam a régit mert nekem az új elég lassú es most megint nincs rootolva. Te tudod hogy lehet ugy vissza rakni hogy rootolva maradjon?
2013. márc. 15. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Elég bonyolult.

[link]

2013. márc. 15. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Sikerüüült :DD köszi szépen :D [link]
2013. márc. 16. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Grat :)
2013. márc. 16. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!