Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S Advance,...

Samsung Galaxy S Advance, vagy Samsung Galaxy Ace2?

Figyelt kérdés

Miben különböznek egymástól? Utánanéztem és látom, hogy nagyjából ugyanazt tudják, de nem tudok közöttük dönteni! Vélemények esetleg akinek a 2 közül van valamelyik? Mennyire vagytok vele megelégedve, vagy melyiket vennétek meg inkább?

Csak ez a 2 Samsung telefon jöhet nálam számításba, szóval olyan válaszokat nem kérek amiben javaslatokat kapok 150ezres vagy még drágább telefonokra (S3, Sony) vagy Iphone-okra, mondván, hogy az 50-60ezres telefonok ratyik és nem tudnak semmit, mert nekem tökéletesen megfelelnek az ilyen típusú, nem egy vagyont érő telefonok!

2013. márc. 15. 12:31
 1/6 Maystroo válasza:
Szia! AZ S Advence mindenképpen jobb választás lenne, nagyobb előlapi kamera felbontás,nagyobb kijelző, processzor és belső memória is nagyobb valamivel. Bár mondjuk az S Advance árukeresőn egy 10-es drágább is... Összeségében az davence egy kicsivel jobb mint az ace 2. Remélem tudtam segíteni :)
2013. márc. 15. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ace telefonokat semmi kép ne vegyél! még az Ace 2 is gyakran fagy le! nekem volt, és alig 2 hónapos volt már rendszeresen fagyott! az advence már sokkal jobb (gondolom én) hardveres szempontból. nekem nem volt, ilyen de ha a specifikációkat nézzük az S advance egyértelműen jobb! :)
2013. márc. 15. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Átgondolva jobban hajlok az Advance felé, de mindkét teló nagyon tetszik :)
2013. márc. 15. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül az advance, de az advance árán van az Xperia p, ami minden téren jobb nála: több RAM, szebb kijelző, jobb kamera, jobb anyaghasználat, frissebb rendszer.
2013. márc. 16. 10:02
 5/6 anonim válasza:
Az Xperia P csak a telenornál olcsóbb. A többi szolgáltatónál drágább jóval.
2013. márc. 16. 22:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy se nagyon jönnek be a mostani Sony-k, kinézetre sem meg úgy alapból sem tetszenek :S Mindenképp Samsungot fogok venni :) Köszi a válaszokat :)
2013. márc. 17. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!