11/15 Goldie76 válasza:
Engem is hivogat, és nem tudom visszahívni! Én még ilyet nem láttam!!! Zaklatás! Szombat este hívtak! Ez durva! De most is csengetett és pont nem tudtam felvenni, pedig anyjába elküldtem volna!!!!
12/15 anonim válasza:
Hát akkor ezt benéztem, sorry, én voltam a troll. :(
A jó megoldás a telemarketingesekkel szemben, hogy ha levegőt vesz, gyorsan mondod, hogy "Legyen szíves, törölje az adataimat az adatbázisból". Erre leforrázva azt fogja mondani, hogy rendben, és további szép napot fog kívánni - ő utoljára. :)
13/15 hudi válasza:
tényleg érdekes ez a szám... nekem is folyamatosan van tőle nem fogadott hívásom, felvenni nem lehet, mert épp csak megcsörget, visszahívni, de még sms-t küldeni se lehet rá... ha hívom, nem kapcsol, csak vár, az sms-nél ugyanez, küldés... és nem csinál semmit...
14/15 Ludmill@ válasza:
Nem lehet , hogy a Digi száma?
15/15 anonim válasza:
Pont most hívott ez a szám! De jó,hogy idetaláltam,legalább tudom, mi van.Beírtam a googleba, mi lehet ez a szám,és ezt az oldalt dobta ki.
Már azt hittem, egy kellemetlen némber tudta meg az új számomat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!