Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S 3 akadhat?

Samsung Galaxy S 3 akadhat?

Figyelt kérdés
Van rá olyan program ami akad rajta, vagy minden fut zökkenő mentesen? Ha van írjátok meg!

2013. márc. 13. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Note 2-m van. Hasonló, csak 2gb rammal + emelt órajelű procival.. Ezek a lényeges különbségek.

Szóval:

Nálam akkor akad, ha bezárom az alkalmazásokat(az összeset, vagyis a RAM-ot kapok többet) így ugye minden leáll teljesen, még a Launcher is. Viszont, ha ilyen ram törlés után hirtelen a menübe megyek(ahol az appok vannak) ott van 1 kicsi micro lag az animáció közben. De ha megtörtént a lag, akkor utána már nem csinálja. Talán néha, ha sok app fut a háttérben, akkor feloldás után ritkán szokott 1 micro lag keletkezni. De ezeket ugyebár be lehet zárni, szóval nemgáz. Játék, vagy alkalmazás nálam még nem akadt meg amúgy.

2013. márc. 13. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyetlen egyszer akadt meg, akkor is a Shadowgunt futtattam, ami egy elég erőforrászabáló app. Aztán rájöttem miért: A hülye osztálytársaim össze-vissza nyitogatták meg az appokat, amiket aztán b*sztak bezárni, szóval a RAM kicsit megfáradt..
2013. márc. 13. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is S3-mam van. Első ugyanúgy nekem is a menü megnyitási animációnál egy kicsit megakad, mikor bezárom az appokat. De fontos tudni, hogy ezek csak nálam akkor jelentkeztek, miután lefrissítettem Jelly Beanre. Azelőtt, soha a büdös éledben nem akadt meg, és most, pedig megszokott. A Névjegyeket 4-5 másodperc után nyitja meg... Nem értem miért, a frissítésnél nem húztam ki a kábelt, állandó netkapcsolatom is volt. Remélem a 4.2-nél már nem lesznek ilyenek. Ma mutatják be (nemsokára) az S4-et így 1-2 hét után már ki is fogják S3-ra dobni a 4.2-őt.
2013. márc. 14. 02:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. Tökmind1, hogy milyen androidos telefonról van szó, időnként fog akadni az android miatt. Szóval ha az s3-nál 10x erősebb telefont vennél, néha az is beakadna.
2013. márc. 14. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, a probléma magával az androiddal van, amit soha nem fog megoldani a legerősebb hardver sem. alkalmazásokkal is pont ugyan ez van. hibátlanul meg lenne írva, akkor elfutna egy jóval gyengébb hardveren is, csak van benne egy fajta programozási hiba, aminél megakasztja a hardvert egy időre. a legtöbben ezt nem értik meg, hogy a hardver már egyre kisebb szerepet játszik a tényleges használatban.
2013. márc. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!