Ezek közül tudásban melyik hasonlít leginkább a Nokia BL-4B készülékhez?
Egy teljesen hagyományos mobilt szeretnék venni, kizárólag Nokiát, feltöltőkártyásat.
Ezek közül melyiket javasoljátok, vagy melyiket nem és miért?
Ismerősöm Nokia BL-4B telefonja állítólag egész jó, de azt nem látni a T-mobilnál. Ja és 20ezer alatt szeretném megúszni.
Mit javasoltok?
Na ez jó.
Az ismerősön nem tudja milyen típusú telefon... Erre azt mondta valaki, hogy nézzem meg mi van az akksijára írva, mert olyan. Azt gondoltam, végre megfejtettük. Hát most jól letörted a lelkesedésemet. :(
Akkor ha annyit kérdezek egyelőre (amíg ki nem találjuk amaz milyen), hogy a
NOKIA 113 vagy NOKIA C1-01???
Ezekhez javaslat/ ellenjavaslat?
This BL-4B NOKIA Mobile Phone Battery is also compatible with the following machine models:
NOKIA
2505
2605 Mirage
2630
2660
2760
3606
5000
6111
7070 Prism
7088
7370
7373
7500
N76
Mondjuk én elfelejteném a Nokiát, egyedül a Windows Phone sorozatuk ér valamit, meg fotózásra a 808 Pure View, de egyébként megbízhatatlan hulladék az összes.
Hú 3#-as, ha csak ezek jöhetnek szóba (rájuk keresgettem), akkor nokia 2630-as lesz, 99%.
:-)
Hát egy ennél több nem kell, mint amit ez tud. Csak alap célokra kell, fényképezni sem nagyon akarok, persze ha van benne, nem baj.
Akkor melyiket válasszam a linkelt lista közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!