Ha egy fizetős dolgot tőltök le a telefonomra, akkor mi lesz?
ha androidos, akkor viszont könnyen belehet szerezni ingyen, beírod google-ba, h xy.apk
és onnan letöltöd
de ezzel elméletileg ügye törvényt sértesz, de nem nagyon tudnak rájönni...
eddig "megbízható" helyekről szedtem, és még nem volt semmi gond
meg nekem nincs pénzem arra, hogy megvegyek egy alkalmazást (mondjuk volt olyan, h nagyon jó volt, és csak azért vettem meg, h ezzel a fejlesztőket támogassam, mert tudom, hogy milyen sok munka egy program megírása...)
Azt azért tegyük hozzá, hogy ilyet csak a hozzá nem értők írnak, hogy ellopja az adataidat.
Vannak olyan helyek ahonnan biztonságosan leszedhető a cucc.
Egyébként meg ja az olcsókat én megszoktam venni de mondjuk egy launcher-ért nem fogok kiadni 1000 Ft-ot.
Híresebb programokat kell használni és akkor nem lesz gond.
Nyilván mondjuk egy Holo Launcher vagy Root Explorer vagy Shazam nem fogja ellopni az adataidat.
Igen, a Google Play-ből leszedett híres app nem fogja ellopni az adataidat de egy torrentről leszedett .apk telepítőben módosíthattak bármit így könnyen elküldhet bizonyos dolgokat egy harmadik félnek.
Egyébként meg a Google észreveheti hogy a te telefonodon van egy olyan app ami fizetős de te nem fizettél érte és ebben az esetben szó nélkül eltávolíthatják a telefonodról. Persze ennek nem túl nagy az esélye mert ők sem egész nap az emberek telefonjában mászkálnak de ettől függetlenül a Google Play használati feltételeiben benne van.
Látszik fogalmad nincs a programok működéséről.
Egy kész programot nem lehet úgy módosítani, hogy kártékony legyen. Egyszerűen lehetetlenség, mert ahhoz kellene a forráskód.
A kártékony programok tök noname programok amik pont erre lettek írva, hogy ellopják az adatokat.
Google meg le se szarja azt, hogy van 1-2 nem megvett programod. Márpedig azért, mert ők sem tudják, hogy tényleg loptad vagy csak másik accounttal vetted meg vagy bármi más.
#9: miért lehetetlen? A kártékony kód talán nem 0-ákból és 1-esekből épül fel?
Mi az akadálya annak, hogy a kártékony program a valódi program köré épüljön? Behazudja mindent, ami arra jellemző, csak épp amikor elindítod, akkor nem egyből az igazit indítja, hanem előtte még molyol egy kicsit.
Azért mert valamit te nem tudsz megcsinálni (én sem), attól az nem azt jelenti, hogy nincs nálad okosabb, aki ezt meg tudja csinálni. Sőt, mondok valamit! Van az a pénz, amiért én is beleásom magam ennek a művészetébe és ha kell lemegyek a dalvik mikrókódjáig is érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!