Sony xperia tiporól vélemények?
Ugyanaz hardveresen a kettő, szimpátia alapján dönts.. melyik kinézete és felhasználói felülete tetszik jobban. Én a kettő közül samsung párti vagyok, ezért vettem meg a Galaxy Mini 2-t.. szerintem teljesen korrekt kis masina, nem akadozik (jó, bekapcsolás után kb 5 másodpercig, ill. amikor beleteszem az sd kártyát, utána amíg fut a médiakeresés, de hát azt a pár másodpercet ki lehet bírni a galériában való turkálás nélkül :D ) szóval alaphelyzetben tökéletesen használható, eddig ami játékot ráraktam (Angry Birds space, Speedx 3d, Hill climb racing, Temple run) gyönyörűen, simán, laggolás nélkül viszi :) gondolom a Tipo ugyanezt tudja, mivel a memória meg a proci meg minden "belső szerve" ugyanaz :D
Mindjárt jön Bambusz1 és kifejti, mennyivel jobb a sony :DD
Figyelj.. mindkettő jó kis gép.. Nincs köztük nagy különbség (igen, a sonyn frissebb android van, de a samsungon lesz jelly bean hamarosan)
Szóval menj be egy boltba, és tapizd meg mindkettőt, amelyik szimpatikus, azt vedd meg :)
Igen, használd egészséggel!
És kedves Mini2-ős válaszoló!
Nem azt mondom, hogy sokkal jobb a tipo, csak azt, hogy jobb. Sok indokot fel tudok sorolni, csak eggyik se annyira fontos, mint mondjuk ha a hardver között lenne sok különbség. Nem kell engem sony fannak nézni, mert nem vagyok az:)
Szóval ebben jobb a tipo: jobban van optimalizálva, ics van rajta, a mini2-re majd elvileg jön frissítés, jobb az anyaghasználata, és egy kicsit szebb a kijelzője.
Ennyi. Egyikben sem lényegesen jobb, de jobb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!