Hogyan működik pontosan ez a Nokia Lumia 610?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most vettem egy nokia lumia 610-et és mivel még nem volt dolgom windows-os telefonnal pár dolgot nem értek.
Remélem tudtok segíteni nekem
1.Hogyan tudok zenéket felrakni telefonra úgy, hogy azt későbbiekben tudjam küldeni is bluetooth-on?
2.Hogyan tudok beállítani zenéket csengőhangnak?
3.Milyen programokat ajánlanátok (tapasztaltabb lumia 610-esek) amik hasznosak a telefonra?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát.
U.i. :
A zune-t már letöltöttem, felrakni feltudom telefonra a zenéket, de nem tudom hogy kell küldeni.
2013. márc. 11. 19:58
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Most néztem a frissítéseket, azt írja a zune, hogy nem szükséges a frissítés, telefon jelenlegi szofverje : 7.10
2013. márc. 11. 20:28
4/5 anonim válasza:
Újonnan vetted? Az a 7.10 elég régi szoftver verzió. Én 1 hónapja vettem a 610-emet vodánál újonnan és kapásból 7.8 volt rajta.
5/5 A kérdező kommentje:
1 hónaposan vettem, de megvannak papírjai is, garanciával meg minden.
ha beviszem vodafone-ba akkor vajon megcsinálják a frissítést?
2013. márc. 12. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!