Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen változás van Lumia 610...

Milyen változás van Lumia 610 7.5 és a 7.8 között?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy elvileg nem lehetett feltenni a skype-ot meg egyéb progikat!!! Ezeket kijavítottak???

2013. márc. 11. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

mobilarena.hu/teszt/windows_phone_7_8_bemutato/nyomtatobarat/teljes.html

Itt egy összefogaló a 7.8-ról.

A skype meg nem egy hiba miatt nem volt telepíthető, hanem azért mert a kevés ram miatt nem volt kompatibilis a telefonnal. De ezt még a 7.8 előtt megodották, hogy a 610-en is menjen.

2013. márc. 11. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Kezdőképernyő csere. Egy jobb, több csempés megoldást tettek bele, több színnel. Nekem ez tetszik.

Apróságok vannak még. Pl ha a hátteret beállítod Bing-re, minden nap más hetteret tesz be a Bing, ami elég szép.

Új appok jönnek...pl Bluethoot-on tudsz küldeni képet és hangot, csengőhang vágó app, és egyéb kisebb újítás.

Egyébként nekem Lumia 710-en nem valami 7.5 sebességű, többször megáll gondolkozni 2-3 másodpercre, de teszi a dolgát és még mindig kellően gyors. Állítólag sokaknak gondjuk van az élőcsempével...ezért leállították a frissítést. Nekem megjött február elején.

Új telefon feeling kb 1 napig se tart, de azért érdekes és szép. Akadni továbbra se akad, és továbbra is betonstabil a rendszer.

2013. márc. 11. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Nekem nincs gondom az élőcsempével. És 7.5-ön 1x nem állt meg gondolkozni. Itt ha teszi, valami animációt benyom.

2013. márc. 11. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm! Még olyan kérdésem lenne (olyanoktól főként akik 610-est használnak), hogy az appokat és a játékokat már megcsínálták erre ram-ra és még milyen hibái vannak, ha vannak??
2013. márc. 12. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!