Huawei y200, vagy Samsung Galaxy Mini?
Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 15:55
11/14 anonim válasza:
Egyszerűen undorító a kijelzője: nagyon pixeles, nincs betekintési szöge, se fényereje)
Hardvere nagyon elavult (600 mhz, armv6)
Az Y200 sokkal jobb nála.
12/14 anonim válasza:
Huawei, a galaxy mini szart se ér. Még egy egyszerű játékot se bír el
13/14 anonim válasza:
Nemtom hogy kell kiejteni normálisan ezért hüvelynek hívom a Huawei-t :D
14/14 anonim válasza:
Nekem Mini van, anyámnak meg Huawei ez a tipusa. Ahogy elnéztem képernyőjét, szebbek a szinek rajta nem olyan darabos a kép, ami a Miniben nagyon idegesít hogy ekkora szart még nem láttam én sem, a Nokia 3120 Classicomnak jobb a képe, sokkal szebb és szinesebb is. Aksi szempontjából egyik sem jó, max egy nap jó ha kibirják huzamosabb telefonálásnál... De összességében szinte ugyan olyan a két telefon. Én speciel leakarom cserélni a Minimet majd ha lesz pénzem egy fejlettebbre, normálisabbra. Kár, hogy az ami tetszik 130.000 Ft és a többi sincs 40 alatt... De ha árat nézzük, még elég jó árban vannak, megfizethetőek és azért ahhoz képest tudnak is valamit. Ahhoz képest, hogy a Samsung star 2 még csak nem is androidos, elég fain a Mini. Legalább arra jó, hogy viberezni tudok rajta ha másra nem is. Kisebb játékot is elviszi jól, bár néha akadozik. De valljuk meg van ettől sokkal jobb. Csak a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!