LG mennyire jó márka ha drágább fajta okostelefonról van szó?
Nagyon tetszik egy telefon,a neve LG optimus G.
Az érdekelne hogy érdemes e LG márkában gondolkozni ha telefonról van szó.
Valakinek ha tapasztalata vagy simán véleménye van esetleg erről a telefonról ne fojtsa magába.
plusz kérdés hogy láttam olyan leírást amin az van hogy merevlemeze 16gb és bővíthető memó kártyával, viszont láttam olyat is ahol meg azt írták hogy gyárilag 32gb és nem bővíthető.
most akkor melyik,tudja valaki?
Az Optimus G nagyon jó telefon, az xperia Z vel van egy hardver szinten.
Megbízható márka az LG is, főleg az utóbbi időben.
Ezzel a készülékkel jól járnál, kiszolgálna még jó pár évig,ráadásul nagyon tetszetős a kinézete, teszten is nagyon jókat mondtak róla.
Jó vétel ez a telefon. A memória 16Gb belső és bővíthető 64Gb ig.
1#
Akkor a Samsungtól is félsz?
köszönöm az eddig válaszokat.
első válaszoló.
igen igen az lg az nem kimondottan telefongyártó cég ezért is voltak egyrészt aggályaim,mondjuk sok elektronikus cuccokban jók mert pl én led tévét tőlük vettem plusz tőlük van a házimozim is csak hát a teló az mégis csak más tészta.
HTC-k is nagyon jók hardverileg főleg az új a one x+ csak annyi hogy nekem a HTC forma világa nem igazán jön be.
Balázs88.
na az jó ha bővíthető, 64ig meg pláne,bár a 64es kártya az horror áron van még,elég lesz nekem a 32es is.
igen néztem én is tesztet nem sokkal marad el a Z től de van amiben még több pontot ért el.
én itt néztem a tesztet.
egyébként ezt az optimus G meg lehet vásárolni szolgáltatónál?
csak mert nem találom t-mobilnál sem csak gsm boltokban.
ha jól tudom optimus g e975 a teljes neve de így sem ad ki rá találatot.
#1-es
Csak azért kérdeztem mert, a Samsung is gyárt hűtőt, mosógépet,tv-t, nem kimondottan telefonba van otthon, pl mint a HTC. Érdekes hogy attól nem félsz. mind1
Kérdező:
Igen jelenleg gsm boltokban lehet kapni, hogy a szolgáltatók fogják e forgalmazni azt nem tudom, de szerintem már árulnák ha a tervükbe lett volna.
Én is be fogok ruházni egy ilyenre, mert most ez tetszik a legjobban.
remélem írsz majd véleményt mondjuk az árukeresőbe ha már meglesz neked,sajnos csak két vélemény van írva abból az egyiket egy retardált írta ráadásul.
az a baj hogy mindenhol csak adatokat meg teszteket találni rendes tulajdonostól származó vélemény meg nem nagyon van róla,mondjuk nem is régi teló meg nem is népteló de akkor is.
a z ről már van 5vélemény pedig az később jelent meg és drágább kütyü is.
egyébként kár hogy a kamerája kintebb áll és megbontja a hátlapjának a síkját,meg hát így kicsit billeg is de hardverileg nagyon brutál és a kinézete, ez minimal stílus szerintem nagyon ütős.
köszönöm a válaszokat,a pontok sem maradtak el.
Android párti vagyok, viszont Samsung terméket elvből nem vásárolnék. Semmi nincs az irgalmatlan marketing mögött, hulladék termék, lopott ötletek, szabadalomháborúk, a vásárló teljesen hülyének tekintése (lásd LED TV).
LG-m viszont volt és baromi jó cuccokat gyártanak, ráadásul a G-t most tesztelték a MA!-s srácok és elég jókat írtak róla, szóval nem tudsz vele mellélőni.
Olvasd el ezt:
Hajrá! :)
köszi a választ.
samsung tvt én sem vennék.
samsung telefonok meg már külső alapján sem jönnek be,meg hát ennek az amolednek még fejlődnie kell már ami a hd felbontásúakat illeti.
pl.
gondolok itt erre.
optimus g vs sgs3 /lehet nagyítani/
szerintem nem kérdés melyik a jobb és olvashatóbb.
a cikket olvastam,szerintem már minden optimus g cikket olvastam ami magyar de azért köszi.
igazából az érdekelt hogy mennyire jó telefon hosszú távon gondolok itt arra hogy nem fog e 1 év múlva meghibásodni vagy valami.
szóval hogy mennyire készít jó telókat az lg.
mostanra már biztos vagyok benne hogy nagyon jó készülék,a nexus 4 ről sem hallani rosszat szóval már nyugodt vagyok afelől hogy nem fogok befürödni ezzel az optimus g vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!