Androidos Játék készítés?
Androidra szeretnék, egy teljesen snassz 2D-s játékot készíteni, és az lenne a kérdésem, hogy milyen programmal csinálhatnám meg..
Programozói tudásom nincs, tehát olyan program kellene, amihez ez nem feltétel..
Olyasmi játékot szeretnék létrehozni, ami a Line Runner játékhoz hasonlít..
A telefonom Samsung s5570 (Galaxy mini) elég ha ezen elfut, a 600 mh-es procijával.. (ARMv6-os QVGA )
Akkor mely programozási nyelven a legegyszerűbb?
(Mert akkor utána olvasok, az ilyenek hamar megmaradnak bennem..)
Szia!
Programozási nyelv ismerete nélkül nem fog menni a dolog.
Rengeteg oldal foglalkozik Android fejlesztéssel, de szinte mindegyiknek közös jellemzője, hogy feltételez egy alap, vagy inkább erősebb programozói tudást.
Amennyiben így is érdekel a dolog, javasolom vesd bele magad a JAVA-ba, és ha már van kellő rutinod, lépj tovább.
Nem akarom előre elvenni a kedved (sőt), de némi tapasztalattal a hátam mögött azt kell hogy mondjam, nehezebb lesz, mint gondolnád. :)
Köszönöm a válaszod..
Ez még nem vette el a kedvem.. amint lehetőségem nyílik rá, elkezdem tanulni, a Java-t...
Találtam egy programot erre a problémára.Szerintem kezdetnek megteszi.
Androidra:Make My Dodge
( [link]
Nagyon szuper alkalmazás még akkor is ha alap játékot lehet vele csinálni.Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!