Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jól járok ha veszek Samsung...

Jól járok ha veszek Samsung GT-S5230 telefont?

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkozok rajta, hogy ezt vegyem-e! Segítsetek!
2009. szept. 13. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt te tudod, hogy jól jársz-e? Megnézed a specifikációt, meg a kinézetét és ha tetszik vedd meg. Más úgy sem tudja eldönteni helyetted.
2009. szept. 13. 12:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyanok véleményére voltam kíváncsi, akiknek esetleg ilyen van és írna róla pár dolgot azon kívül amit én is látok, hogy hogy néz ki... De köszi a segítséget sokkal okosabb lettem...
2009. szept. 13. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
hát, nekem még csak 1 hónapja van, de én nagyon szeretem! ha nincsenek óriási elvárásaid, akkor sztem érdemes megvenni. [én lesz*rom, hogy nem kezeli a javát meg az office dokumentumokat =)]a zenelejátszás jó, szépen is fényképez... be lehet állítani több ébresztőt, van mértékegység váltó, számológép. a főmenü hátterét, a betűstílust változtatni lehet. sajna játék nincs rajta, csak dobókocka, amit úgy lehet használni, hogy megrázod a telefont. a rezgése sem tetszik, kicsit gyengécske, hiába állítom be, hogy híváskor rezegjen, szinte észre se veszem [de lehet hogy csak a nadrágom miatt] =) ha van még kérdésed szívesen válaszolok =)
2009. szept. 14. 16:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, az ilyen válaszokat vártam:D

Hát ez a zene része érdekelne, mert a mostani telómon hallgatok zenét... Nagyon meríti-e vagy hogy szépen játsza-e le, és a hangereje milyen meg a fülhallgatója? Lehet ennyi kérdés sok egyszerre:P

Előre is köszi:)

2009. szept. 14. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:

hát, ha elég sokat hallgatok zenét, 2 nap alatt lemerül =( [viszonyításképp: mikor horváto-ba mentünk, 10 órán keresztül hallgattam, de még maradt egy csík]

sztem szépen szól a zene, de kihangosítva ne várj tőle túl sokat [annyit ér, hogy ha átmegyek egy másik szobába, még hallom =)] a fülhallgatója nekem nagyon tetszik, sokkal jobb, mint kihangosítva =) pl. mikor az énekes énekel, de közben a háttérkórus [vagy mi...fogalmam sincs minek hívják] mást énekel, az énekest az egyik fülemben, a kórust a másikban hallom, és nekem ez nagyon tetszik :D remélem ez érthető volt xD

2009. szept. 14. 19:48
 6/6 *Szandy* válasza:

Nekem ilyen telovan! Csk rozsaszin(a szin NEM számit)

Nagyon jó telo.Lehet bőviteni és sok játék zene.téma meg stb ráfér!

Csk nincsen hozzá pálca de)külön lehet venni)

Hidd el nagyon megéri én már tapasztaltam

a telo nagyon menő kinézetű :D

2010. ápr. 18. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!