Jól járok ha veszek Samsung GT-S5230 telefont?
Köszönöm szépen, az ilyen válaszokat vártam:D
Hát ez a zene része érdekelne, mert a mostani telómon hallgatok zenét... Nagyon meríti-e vagy hogy szépen játsza-e le, és a hangereje milyen meg a fülhallgatója? Lehet ennyi kérdés sok egyszerre:P
Előre is köszi:)
hát, ha elég sokat hallgatok zenét, 2 nap alatt lemerül =( [viszonyításképp: mikor horváto-ba mentünk, 10 órán keresztül hallgattam, de még maradt egy csík]
sztem szépen szól a zene, de kihangosítva ne várj tőle túl sokat [annyit ér, hogy ha átmegyek egy másik szobába, még hallom =)] a fülhallgatója nekem nagyon tetszik, sokkal jobb, mint kihangosítva =) pl. mikor az énekes énekel, de közben a háttérkórus [vagy mi...fogalmam sincs minek hívják] mást énekel, az énekest az egyik fülemben, a kórust a másikban hallom, és nekem ez nagyon tetszik :D remélem ez érthető volt xD
Nekem ilyen telovan! Csk rozsaszin(a szin NEM számit)
Nagyon jó telo.Lehet bőviteni és sok játék zene.téma meg stb ráfér!
Csk nincsen hozzá pálca de)külön lehet venni)
Hidd el nagyon megéri én már tapasztaltam
a telo nagyon menő kinézetű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!