Samsung Galaxy SIII mini, Sony Ericcson Xperia Arc S vagy esetleg valamelyik HTC? (részletek alul)
Tudom, hogy a Sony régebbi, de jónak tűnik. A használat lényege lenne: jó kép- és hangminőség, sok fotó és zene tárolása, facebook, viber vagy hasonló és, hogy dokumentumféléket könnyen meg tudjon nyitni és tárolni. Adatokat, eseményeket, jegyzeteket rögzítenék még sokat.
Köszönöm a válaszokat, sokat segítene!
A fénylő, lakkozott műanyag készülékház azért rossz, mert tiszta ujjlenyomat állandóan, és ez idővel az agyadra fog menni. Moslékul tud kinézni.
HTC-ből ugyanilyen kütyüt nem tudok ajánlani. Az újabbak közül vagy gyengébbet, mint pl. a Desire X, vagy jobbat, ami a One S. Szerintem vidd a Samsungot, ha lány vagy, gondolom úgyis fehéret fogsz venni, a fehéren meg nem annyira zavaróak az ujjlenyomatok.
Az utolsó egy hülye.
"sony ericcson nem androidos"
Melyik? Mert minden Xperia a 4 éves x1-en és x2-n kívül androidos.
A második meg csak nem ért a telefonokhoz.
Minek venni s3 mini-t, mikor jóval olcsóbban jobb az Xperia P?
Szóval Kedves Kérdező!
Nem tudom milyen htc-t akarsz, és mennyiért, de Htc-ből az One S-t és az One X-et tudom ajánlani, ezek 100000 környékén vannak, és jók, samungból egyet se, az összes samsungnál lehetne jobbat mondani olcsóbban vagy ugyan annyiért, és ezért az s3 mini helyett egy Xperia P-t ajánlok, jóval olcsóbb, és még így is jobb, az arc s helyett meg egy Xperia Sola-t ajánlok, az is olcsóbb de jobb.
Xperia Sola: 50000
Xperia P: 63000
Htc One S: 80000
Htc One X: 100000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!