Apple Iphone 5 vs. Htc One?
Figyelt kérdés
Tegyük fel a One-t lehet kapni.
Ti melyiket választanátok?
2013. márc. 6. 20:38
11/16 anonim válasza:
Ezt mondja egy Htc fanboy. Nekem sajnos nem Iphoneom van, de elfogadom, hogy a legjobb!
12/16 anonim válasza:
hülyeség vitatkozni, h melyik a jobb, mind a 2nek megvan az előnye, és a hátránya...
mindenki maga eldönti, h mi kell neki, android, vagy ios...
13/16 anonim válasza:
Hát igen egy HTC One,Samsung Galaxy S3,LG optimus G stb. Audi a trabant iphonehoz képest.2 mag vs. 4 mag.Hd kijelző vs. gagyi retina stb.
14/16 anonim válasza:
6-os Azért mert neked nincs pénzed rá minek belekötni a másikba?
Ha megtalálom azt a cikket ami pont erről szól jó hosszán belinkelem csak most nem találom.
Üzenem nekem is van egy iPad Minim. Szóval Apple!!!
15/16 anonim válasza:
A HTC One-ról már van egy csomo rewiev érdemes őket elolvasgatni (magyarul is), na most azok alapján kenterbeveri az iPhone 5-t. Egyedül a kamera nappali fotoji azok amiben jobb nála egy hajszállal az Apple, de gyakorlatilag minden másban messze (!!!) felülmulja a HTC One. Nekem nem kell hinni, de meg lehet nézni vannak youtube-s rewievek, értékelések. (Nem véletlenül kerül még többe is, mint a márka miatt is drága i5).
16/16 A kérdező kommentje:
Lehet , hogy igazad van :D
2013. jún. 5. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!