Hogyan lehet garanciavesztés nélkül függetleníteni egy t-mobilos sony xperia Z mobiltelefont?
Írtam, hogy omnius server, de az fizetős:
A phones résznél, ha ott van akkor lehet.
Az omnius tènyleg jó, hàzilag is megoldható, de kreditet kell venni (ahol olvastam, ott 6000 körüli àrakról magyaràztak). Egy gsm üzletben is olcsóbb.. (csak ki kell fogni).
A turbosim jó megoldàsnak tünik (bàr nem próbàltam). A sim ès a teló közè teszed be a lapot, a teló lekèrdezi az adatokat a simtöl (h elfogadhatja-e) ès a turbosim a jeleken módosìt, ìgy elfogad minden kàrtyàt.
Nem minden telóhoz jó, de ezt megàllàs nèlkül bövìtik. Vateràn ha jó emlèkszem 2000-2500 körül mozog. A telóban semmit nem vàltoztat, garancia marad
(Omnius, gsm üzlet, stb utàn bukod a garit)
Kivève talàn: (bàr ezt sem próbàltam, elmèeti szinten mehet). Függetlenìtès elött csinàlsz OTA mentèst, majd ha vissza kell vinni a telót, akkor visszaàllìtod (persze ha pl az usb dugó àll be, akkor bukó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!