Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudtok Jelly Bean ROMOT...

Tudtok Jelly Bean ROMOT Xperia mini pro-ra? (Sk17i) Többi lent!

Figyelt kérdés
Olyasvalami faját szeretnék, ami rámegy még a zárt bootloaderesre is ... Nekem most RealICS r6 van fent ami még az ICS-re épül... és fellehet tenni zárt-ra és nyitott-ra is!

2013. márc. 5. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 5. 21:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Valami pontosabb linket?:\
2013. márc. 5. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt az összes létező romot megtalálod. Keress magadnak.
2013. márc. 5. 21:21
 4/9 A kérdező kommentje:

És mikor ezt írják, hogy: "Flash JellyVanilla Z 6.0 part1

Flash JellyVanilla Z 6.0 part2"

Akkor a CWM-be kell feltenni őket?

2013. márc. 5. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, de zárt BL miatt nem fog menni.
2013. márc. 5. 21:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem is ment .. :\ amiket találtam itt mind Zártra voltak .. elis rontotta az egyik és ujramegkellet csinálnom :\\m Valamit nem tudsz?:S
2013. márc. 5. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Zártra JB nincs, mert a kernel csak alapjaiban egyezik. Illetve amit mondtam, kísérletezgetés már van vele, de nem éri meg. De amúgy miért fontos számodra a JB?
2013. márc. 8. 14:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Szeretem, ha mindig a legújabb van fent, és kiváncsi vagyok a JB-re :) Am feltettem az Octane v6.0-ot .. csak bugos mikor eldöntve akarom feloldani nem lehet ... :\
2013. márc. 9. 01:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is a legújabb rendszereket szeretem használni, de nincs benne annyi újítás. A PB-t pótolhatja egy gyors főzött ROM, az odébb ugráló ikonok, widgetek csak mutatósak, google now pedig már van ICS-re portolva. Szóval sokat nem buksz.
2013. márc. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!