Zoli... kérdése:
Kizsebeltek a buszon, ellopták az iphone 5-ömet! Volt rá egy elég alap biztosításom ami kiterjedt a zseblopásra . Az le nne a kér désem, hogyha bemegyek a tmobile hoz pontosan mit mondjak hogy a telefonomat mindenképpen visszakapjam?
Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne hogy vannak buktatok ezeknél a biztositáásoknál h a T-nek ne keljen fizetnie semmit vagy pótolnia a készüléket.. Ezért ké rem a ti segíts égeteket ha valaki ért hozzá miaz amit mindenképp mondjak/ne mondjak légyszi segíts etek ÜDV!2013. márc. 5. 19:16
1/5 anonim válasza:
Először is tégy rendőrségi feljelentést, mielőbb. Ennek jegyzőkönyvével próbáld a kárigényedet érvényesíteni, enélkül elzavarnak a fenébe.
2/5 anonim válasza:
A telefonodat nem fogod visszakapni, csak egy másikat.
3/5 anonim válasza:
Rendőrségi feljelentés kell, és készítsd be a biztosítás szerinti önrészt, mert bizony azt is kell fizetni.
Tiltasd le a SIM kártád, küldd ki néhány netes gyűjtőoldalra az IMEI számot.
A T-nél gondolom vásárlási, biztosítási és garanciapapírok kellenek.
Kabátzsebből vitték el? Azért kérdem, mert én első farmerzsebben tartom, azért onnan észrevenném remélhetőleg.
Kíváncsi vagyok, mennyi idő, mire újat kapsz.
4/5 Multigod97 válasza:
Gondolom be volt rajta kapcsolva a Find my iPhone (általában be van). Ha van olyan hülye aki ellopta hogy nem restoreolta akkor szépen menj föl a icloud.com-ra jelentkezz be az appleID-dal és a Find my iPhone-ra menj rá.
Ha aktiv akkor pontos cimet ad. Am sztem kapsz egy ujat.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Ki volt az a ba romar cú, aki lepontozott? Érdekelne, mi kivetnivalót írtam a válaszomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!