Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia tipoval kapcsolatb...

Sony xperia tipoval kapcsolatban lenne kérdésem!?

Figyelt kérdés
háttérképnek állóképet be lehet állítani?,és ha egy képet berakok háttérképnek az eloszlik az 5 főképernyőn vagy hogy?ilyen telefont vennék de ha csak fektetett képet lehet háttérképnek akkor még meggondolom

2013. márc. 4. 18:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszön.nagyon sokat segítettél!!:)

mindenki azt mondja itt gyakorin h csak fektetettet lehet.amúgy samsung galaxy mini és tipo között vacilálok:/ a tipot csak a háttérképes dolog miatt nem venném meg :/ sokan mondják h nagyon jó

2013. márc. 4. 19:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát akkor jó hülyeséget mondtak.

Lassan ott tartunk hogy a mobilok beérik a gépeket csak még várni kell egy picit hát nehogy már ne tudják az állóképet vagy az ilyesmit.

amúgy meg lehet leszedni különféle launchereket amik támogatják hogy egy képernyőn egy kép egybe igaz én nem teszteltem egyet se mert nekem jó a gyári

2013. márc. 4. 19:50
 13/13 A kérdező kommentje:

mivel te tapasztalatból beszélsz elhiszem neked!:)

remélem nem fogom megbánni ha ezt veszem!:)

2013. márc. 4. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!