1/9 anonim válasza:
Ezt hogy érted??A Samsung Galaxy Ace okostelefon.Nem értem a kérdésed.
2/9 anonim válasza:
ezt én se értem :D az állítmány lemaradt :D
3/9 A kérdező kommentje:
Na, mindeggyik Samsung Galaxy Ace okostelefon?
2013. márc. 4. 18:49
4/9 anonim válasza:
Azzal akarod megmagyarázni a kérdésed, hogy még egyszer leírod? Igen, a Galaxy Ace okostelefon, igaz az egyik legsz@rabb.
5/9 anonim válasza:
Oszt leírja mégegyszer ugyanazt-.-""""""""""
Nem,csak minden 3.Samsung Galaxy Ace az.Biztonsági okokból csinálta így a Samsung hogy ne törjön ki az I.iSung háború.Ezért óvintézkedéseket tett ilyen módon.És szerencsére az Apple székhelyére egy nem okos példány került ezért úgy döntöttek hogy elállnak a háborútól.Azóta is aktívan használt taktika ez Samsungéknál.
6/9 anonim válasza:
xD ez most komoly kérdés volt? még ha egy 6 éves gyerek kérdezi :D és nem is szar telefon, nekem is az van
7/9 anonim válasza:
Ez most vicc volt? Mert akkor ha ha ha!
De ha jem, akkor először járd ki az óvodát!
És annyit megmondok jeked, hogy minden galaxy okostelefon, tehát az ace is!
8/9 anonim válasza:
És az ace nagyon sz@r tepefon, most nem szeretnék itt vitatkozni, de ha érdekel, üzenj prolivátban.
9/9 anonim válasza:
* telefon
*privátban
Bocsánat az elírásokért, telefonról vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!