Melyiket éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Apple Iphone 3g 16gb VAGY Iphone 5 clone??? Legelősször olyan válaszokat szeretnék, aki tapasztalatból tudja mondani.2013. márc. 4. 17:30
1/8 anonim válasza:
iPhone 5 klón hulladék, az összes, 3G meg már nagyon gyenge telefon, egyiket sem, ha megveszed akármelyiket is szimplán buta vagy.
2/8 A kérdező kommentje:
és akkor is hha az iphone 3 jailbreak-elve van? vagy az szinte nem jelent semmit? abalfabéta vagyok iphonok terén légyszi ne haragudj érte:)
2013. márc. 4. 17:45
3/8 anonim válasza:
Akkor sem.
iPhone 3GS is nagyon öreg, de az még az elmegy kategóriába tartozik, 3G-t már semmiképp sem szabad venni.
iPhone klónokról meg felesleges beszélni.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
még 1 kérdésem lenne. ha ott van a telefon neve előtt az a jelző, hogy utángyártott, akkor abból arra következtessek, hogy az klón?
2013. márc. 4. 17:54
5/8 anonim válasza:
valószínűleg, de nem biztos
na, ez hasznos válasz volt...
hogy van pontosan írva?
kép nincs róla?
6/8 anonim válasza:
ha analfabéta vagy hozzá, akkor minek kell?:D nem gonoszságból, de még mindig drága a 3g is, ahhoz képest hogy már elég "koros"... szerintem attól megbízható meg tök jó hogy iOS, meg minden, de annyi pénzért egész jó új telókat kapsz. Clonet meg semmiképp ne vegyél.
7/8 A kérdező kommentje:
most iphone-t szeretnék azért érdeklődök ennyire:) köszi a választ!
2013. márc. 4. 18:16
8/8 anonim válasza:
egyébként az iphone 3g sem olyan rossz még
van olyan jó sztem (nem hardveresen, hanem a szoftver optimalizáltsága miatt), mint pl. egy új 30-50000 HUF-os telefon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!