A füllel történő hívásbontás ellen tudtok megoldást? Android
Figyelt kérdés
Utálom, hogy felvenni csúsztatással kell, letenni elég egy érintés. Miért nem lehet csúsztatással letenni? Nem egy hívás szakadt meg amiatt mert füllel véletlenül letettem.2013. márc. 4. 15:00
1/4 anonim válasza:
Valszeg nem működik a telód távolság érzékelője, így nem tudja hogy a fejednél van a telefon, és így nem kapcsolja ki a kijelzőt. Vidd szervizbe.
2/4 A kérdező kommentje:
Gyorsan és tökéletesen működik, most teszteltem. Valamilyen alkalmazás kellene ami csúsztathatóvá alakítja a hívás vége gombot. Egy jelentéktelen ember vagyok, egy héten jó ha egyszer hívnak, de még így is annyiszor megszívtam már.
2013. márc. 4. 17:36
3/4 anonim válasza:
ugyan nem ezt kérdezted, de híváskor a készülék oldalán lévő kikapcsoló gombbal is lehet fogadni a bejövőt, és bontani is.cska röviden megérinted...
nincs olyan ami csúszással kapcsolna ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Fogadni azthiszem nem tudom a kikapcsoló gombbal, de letenni igen. De ettől az a nyamvadt gomb ottvan még amit füllel elég sokszor megérintek.
2013. márc. 5. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!