LG Arena youtube video wifin?
Figyelt kérdés
Lg arena telom van wifin keresztül akarok videot nézni pl youtubeon amint elakarok inditani egy videot kiírja hogy A szolgáltatás nem támogatott - Wi-Fi Segítsetek mi lehet a gond?2009. szept. 12. 12:27
1/5 anonim válasza:
Szia!
Ha rájöttél engem is érdekelne.
Nekem azt mondták kogy a beállítások \ kapcsolat \ streaming beállítások nál ez legyen:
UDP PORT
6970 - 32000
INTERNET PROFIL
WI-FI
(Nekem nincs ott olyan hogy Wifi)
2/5 anonim válasza:
Wifi-n sajnos nem lehet youtube videót nézni:(
3/5 anonim válasza:
baromság hogy nem lehet wifin... vagy lehet hogy az lg mérnökei kitalálták hogy megszivatják a parasztot és csak mobilneten megy...
szerintem nem támogatja a flash-t
4/5 anonim válasza:
Támogatja a flash-t, de tényleg nem lehet wifivel, csak mobilnettel és ez elég gáz... Azt hallottam, hogyha frissítsük a szoftverét, akkor lehet, de nem tudom.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!