Így van. Csak sajnos ezt a fanatikusok nem ismerik el.
2013. márc. 4. 10:02
3/13 Balázs88 válasza:
Ha nem fordítgatod oldalra akkor semmi fakósága nincsen.
Szemből rendben van a kijelző. Más telefonoknál is előjönnek ezek a dolgok nem csak ennél.
2013. márc. 4. 11:17
4/13 anonim válasza:
Sonyknál igen. Amibe normálisabb kijelző kerül ( SLCD2,RGB AMOLED,HD IPS), nincs ilyen probléma :)
2013. márc. 4. 11:20
5/13 Balázs88 válasza:
Nekem akkor nagyon jó TFT kijelzőm van :) egyáltalán nem fakul :) nem sony.
2013. márc. 4. 11:41
6/13 anonim válasza:
Balázs88:
Jah, csak egy 180-200 ezres telótól nem épp ezt várná el az ember, hogy egy mezei TFT panelt kapjon.Ettől függetlenül más "gondja" nem igazán van.Fakónak viszont akkor is fakó marad, a színkezelés nem a legjobb, de leginkább egy SLCD2, vagy inkább 3, vagy egy IPS+ mellett lehetne megnézni.Az Amoled csak azért nem veszem ide, mert akér pentile, akár rgb mátrix elrendezésben vannak a subpixelek, az nem változtat a tényen, hogy túlszaturált és nem természetesek a megjelenített színek(A feketét leszámítva).
2013. márc. 4. 11:50
7/13 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon beterveztem áprilisra. Akkor gondolom érdemes kivárni a "többiek csúcsmodelljét".
2013. márc. 4. 12:46
8/13 Balázs88 válasza:
R081
Ez így van ahogy mondod. Nekem is a SLCD2-3 és IPS panelek jönnek be, a samsungok amoledje szerintem is rossz.
2013. márc. 4. 12:58
9/13 anonim válasza:
Kérdező: ha annyira fontos a kijelző, akkor HTC ONE.Jelenleg ennek van/lesz a legbrutálisabb kijelzője, SLCD3, és a jelenleg létező legnagyonn pixelsűrűség, tehát az XperiaZ-nél is élesebb a kép, és hardveres szinten is a jelenlegi csúcs.Mondjuk függetlenül már lehet venni idehaza is 160-180-200 körüli áron, csakúgy, ahogy az Xperia Z-t is.
2013. márc. 4. 13:15
10/13 anonim válasza:
Ez így van.Tényleg fakó.Az OLED kijelzők sokkal szebbek és azért egy csúcskészülékben ez elvárhartó lenne.Ezért is használ a Samsung ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!