Tudnátok ajánlani nyitott mobilflottákat?
Figyelt kérdés
Olyan kellene, amihez bárki szabadon csatlakozhat. Légyszi, ne csak cégnevet, hanem szolgáltatót is írjatok! Köszi előre is!2013. márc. 4. 01:45
1/4 anonim válasza:
Te hol hallottál arról, hogy ilyesmi létezik egyáltalán?
2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy munkahelyi, zárt flotta tagja vagyok, de állásváltoztatást tervezek. A magánelőfizetések horrordrágák. Az egyházi flotta nyitott, de nem az én világom. A google kiad pár találatot ( [link] , olyanoktól kérek segítséget, akik benne vannak valamelyik ilyen nyitott flottában, a tapasztalataik érdekelnének.
2013. márc. 4. 13:25
3/4 anonim válasza:
én benne vagyok ilyenben, több lehetőség is van, olcsomobilflotta.hu
4/4 Draki válasza:
Helló!
Tudok egy korrekt flottát. Privátban küldött email címre tudok tájékoztatást adni. Főleg azoknak ajánlom, akik többet beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!