Lg kp500-ra lehet elö és hátlapot venni?
Figyelt kérdés
nem mondhatni igazán h ez előlap és hátlap de igy talán mindenki érti hogy mire gondolok.
nekem fekete van ,és szeretném más ha szine is lenne. Lehet rá iylent venni? és hol? (üzlet,netes oldal)
2009. szept. 12. 11:41
1/5 anonim válasza:
Asszem ja de azt már ne kérdezd hol!
2/5 anonim válasza:
Szia! Lehet rá tenni, de én még nem próbáltam. Ha bemész egy telefonos boltba, megmondják neked. Internetes oldal a vatera és a teszvesz, ahol találhatsz rá elő-és hátlapot. Én is ebben az ügyben "nyomozok", a vaterán megtaláltam a dílert :D.
3/5 A kérdező kommentje:
boltokban már probáltam de ha egy sima tokot nem lehet kapni, akkor mit is számíthatok....? -.-"
2009. okt. 9. 22:05
4/5 A kérdező kommentje:
** mire.
:)
2009. okt. 9. 22:05
5/5 anonim válasza:
Az említett aukciós oldalakon vannak 2500-as kb. áron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!