Mikor fog kijönni az android 4.2? Vagy ha már kijött akkor honnan tudom leszedni?
SGS3-ra még hivatalosan nincs, még be sincs jelentve, hogy mikor lesz, csak szivárgásból lehet tudni, hogy már tesztelik (meg egyértelmű, hogy dolgoznak rajta), illetve ez a kiszivárgott verzió már le is tölthető, bár én várnék a hivatalosra:
Állítólag az SGS4 bejelentése/megjelenése után lesz elérhető.
El nem ronthatod a telefonod, csak még nem véletlen nem adták ki, valószínűleg nem működik minden funkció, esetleg random lefagyások, újraindulások, akadozások is lehetnek, de aztán ha frissítesz a hivatalosra akkor ezek majd megszűnnek, de én használnék egy stabil 4.1.2-t amíg megjelenik a stabil 4.2.1, mint egy instabil 4.2.1-et.
Bár ahogy a hozzászólásokat olvasom csak kevés apró hiba van ebbe is, de még kb 1 hónapot kéne kibírni a hivatalosig, annyi új funkció meg amúgy sincs benne, ami miatt ezt ne lehetne kipróbálni (bár a photosphere elég fasza, de az ebbe még amúgy sem működik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!