Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire számítt erősnek egy...

Mennyire számítt erősnek egy ilyen hardwarejű teló? 1ghz arm11 processzor 128mb ram 100mb belső memória 1350mAh akku 320x240 képernyő otg kompatibilis (pendrivet lehet rákötni) s40 rendszer

Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 15:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs 1430mAh
2013. márc. 2. 16:00
 2/5 anonim ***** válasza:

A proc közepes kategória, de a RAM és memória nagyon kevés, a kijelző felbontsa is elég alacsony.

Persze az S40 igénye jóval alacsonyabb, mint az Androidé vagy más modern rendszeré, de az is igaz, hogy elég régi, és sajnos már szinte halott rendszer :(

2013. márc. 2. 16:03
 3/5 intrepid ***** válasza:
Jó középkategória. Még évekig használható, ha nem akarod, hogy mindig a legújabb, a legjobb telefonod legyen.
2013. márc. 2. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Kifeledtem. Nem érintős, de qwertz billes.

Wifi b/g/n

2013. márc. 2. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Nem számít különösebben erősnek, mint leírtam, viszont a 2. válaszolóval is teljesen egyetértek, hogy ha neked megfelel amit tud, akkor váljék egészségedre. Nem egy őskövület, mindennapi használatra bőven jó.
2013. márc. 2. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!