Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen az apple iphone 3g?

Milyen az apple iphone 3g?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam, hogy nehezen kezelhető meg hogy nem igazán kompatibilis windowssal. Bár nekem nagyon tetszik és jó áron hozzátudnék jutni csak döntenem kell x1-es sony meg e között.
2009. szept. 11. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Az Iphone inkább divattelefon, nem olyan okos mint az ára , nem mondom , hogy nagy hátránya ,de még egy normális képet se lehet csinálni azzal a butított 2megapixellel (tesómnak van ilyen tehát tapasztalatból beszélek). Az X1 arról csak hallotam ezt-azt, de nem nagyon ismerem . Mivel én is most nézek valami hasonló kategóriát , bár nem tudom mennyi a kereted a dologra , de egy HTC tuch pro , vagy egy google g1 amit nagyon tudok ajánlani .
2009. szept. 11. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Előre is nem akarlak megbántani, de hogy ha ilyen kérdést felteszel az X1-et felejtsd el. Mert ha a szifon bonyolult akkor annál esélyed sincs. Ha "csak" telefonálni nettezni zenét hallgatni filmezni stb. kell akkor minden féle kép az iphone-t válaszd. Egy nagyon jó telefon nem túl képzett felhasználóknak. Az x1 WinMo alapú ami még mindig igényel felhasználótól hozzáértést nem csak bekapcsolom és használom. Valamint ami szerintem számodra mellette szól hogy millió meg alkalmazás érhető el könnyen az apstore-ból sok közülük ingyenesen. Nem igényel semmilyen hozzáértést a telepitése használata. + ha még a navi is játszik a dologban akkor már elérhető egy jó pár navi progi iphonra is.

üdv,

a

2009. szept. 11. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Vwgyél egy 5800-át azzal jársz a legjobban szerintem
2009. szept. 11. 19:16
 4/7 anonim válasza:
100%
Iphone!A win. és symb oprendszeres telókra próbálnak évek óta apple alkalmazást koppintani!Vajon miért?Ez az etalon!!!Villám gyors,letisztult szép forma és ami kell azt tudja.Nem PDA,nem okosteló hanem iphone.:)
2009. szept. 11. 22:07
 5/7 anonim válasza:
63%
Méghogy villámgyors, a sima iohonehoz képest lehet h gyors, de az bűn lassú volt. Se mms se videórögzítés, a kamera is szar a vetélytársakhoz képest. Kevesebb pénzért jobbat is lehet venni, ennél a gagyi divattelefonnál
2009. szept. 11. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

aki igy leirja az Iphonet hogy milyen rossz annak egy oka lehet megpedig az hogy nem ert hozza

miert ne lehetne videot csinalni vele? miert ne lehetne MMS-t kuldeni vele?

ha valaki nem tudja ezeket megoldani az nem azt jelenti hogy nem lehet vele es igen is fut rendesen Windowson is

igaz nem a leggyorsabb de ha ebben a kategoriaban utazol a gyorsasagra akkor neked egy BlackBerry Stormot kell keress de..... te tudod

alapjaban az Iphone eleg felhasznalo barat akar egy kezdonek is igaz ekkor meg tenyleg nem tud videot csinalni, nem fordul at a billentyuzet SMSne stb de ezek egy 10 perces OS frissitessel megoldhatok es tokeletesen mukodik utannacsak egy pelda: probalj meg villam gyorsan gepelni egy sok karakteres SMS uzit es meglatod a kulombseget amikor mas telok nem reagalnak ugy ahogy szeretned

2009. szept. 12. 12:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen kell mms,videokamera meg kékfog akkor 3gs-t vegyél. Sokkal gyorsabb,és többet is tud!
2009. szept. 13. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!