Mi a véleményetek a T-mobile új díjcsomagjáról, a Domino Surf-ről?
"A díjcsomagban aktív a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag, amely Előfizető/Számlafizető kérésére az önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon kikapcsolható vagy más adatdíjcsomagra
váltható. Egyéb adatdíjcsomagra történő váltás, majd az új adatdíjcsomagnak a lemondása esetén a Go!NapiNet adatdíjcsomag aktiválódik újra"
6.o (7)
Az időszaki díj mindig levonásra kerül, amíg ebbe a csomagba vagy.
Csak az rá a megoldás, ha díjcsomagot váltasz.
Azt mondjuk még nem próbáltam, hogy mi a helyzet, ha nincs annyi pénz a kártyádon és nem tudja levonni.
Sziasztok!
Én régóta a domino surf csomagot használom, olcsó és alakítható. Annyit kell tenni, hogy ki kell kapcsoltatni a napi net szolgáltatást, és ha akarsz kapcsoltass be go net csomagot, a 890ft-ba akkor is jár a 150 mb de utána átvált a go net-re, ami a lényeg, hogy a go net bármely csomagja szinte fele áron jár ehhez a surf-höz, nekem az 5gigás net csupán 3090ft minden más csomagban 6190 ft lenne...
Üdv.: Erzsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!