Használt GSM boltok átverik a vásárlót?
egy vidéki nagyvárosban bementem egybe mert nem vagyok a pénzem ellensége,hogy kiadok 45.000-et egy blackberry9105 ért.
Láttam ott 3 at is 29.000-ért..1 hónap garancia.Azt mondta a gyerek hogy újak,de doboz nélkül adja 1 hónap garanciával. tényleg újszerűnek tűnt..szerintetek meg akar vezetni vagy "csomagolás" nélkül ennyire olcsó lenne pont egy használt telefonokat forgalmazó boltban ? Tapasztalat ?
Amit én vettem nokiát új volt,fóliával mindennel,csak mivel 2 éve gyártott telefon,evidens hogy olcsó
De párom xperiáját 150ért rendeltük használt telefont áruló boltból,2 év gari,dobozban,előző telóját is ott vettük.
45-ért dobozban 2 év garanciával. így meg 25-ért 1 hónap garival. ?
teszem fel veszek egy telefont.2 napig használom de lassú,lefagy stb..beadom újként,a szervízben kiderül hogy nem kóser ezért 25 ért eladják és ráfogják azért ilyen olcsó mert a "gyári beszállítótól" így rendeltük le hogy a vásárló pénztárcáját megkíméljük ?
szóval mondani mindent lehet,különösen egy használt gsm boltban mint érdekelt eladó hogy minél több kütyüt el tudjak sózni.
egy kamerával már ráfáztam évekkel ezelőtt ezért vagyok gyanakvó.
2-es kérdezőnek..
9105 ös 2009 es gyártmány. boltokban dobozban,2 év garival 45.500 tól árulják még mindig.jól tartja az árát.
azért is gyanús hogy új telefon 25.000-ért kapható.kártyafüggetlen,magyar menűvel
1 hónap gari.Ez alatt kijön minden hibája.visszaviszed,kész.
de inkább ne vedd meg,kiméld meg a boltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!