Sürgősen segitség kellene! Megvegyek igy a telefont?
Sziasztok! Ma keptem egy ajánlatot, hogy lenne valakinek eladó egy Samsung Galaxy s3 320 euróért. Amit tudni kell róla, az,hogy telenoros és tegnap vette. Szóval ha elkérem az IMEI számát, bemegyek a Telenorba, akkor megmondják,hogy nem-e fogják letiltani a telefont, vagy hogy ki lett-e fizetve? Itt van róla egy link, szerbiai vagyok, ezért nem hiszem, hogy megértitek mi van ott, de a képeken látszik a telefon: [link]
Nekem nem tűnik klónnak, teljesen úgy néz ki, mint az eredeti, csak azt furcsálom, hogy nem irja az oldal dobozán lévő papiron a Sappire Black mellett, azt,hogy made in vietnam.
Nem érdemes így telefont venni. Egyáltalán nem biztonságos. Vaterán is panaszkodtak sokan, hogy előfizetéses telefont vettek meg, majd letiltották a telefont, mert nem fizették.
A többieknek igazuk van. A szolgáltató tényleg nem ad ki semmilyen információt, mindegy milyen adat van meg neked. Sokszor még házastárs sem intézkedhet a másik nevében (ami persze jogos), mert nem az ő nevén van a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!