Telenor Főnökség elérhetőségi email cime vagy telefonszáma?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudna nekem segiteni hogy hol tudok a Telenornál főnökségnek panaszlevelet írni azt nagyon megköszönném ,telefonszám email cím bármi,,,kérlek küldjetek valamit mert sürgős.A telefonos online dolgozók nem hajlandóak megadni.Nagyon sürgős lenne hogy a felettesüknek eljuttassak egy panaszlevelet,,,de akadályokba ütközök napok óta.előre is nagyon szépen köszönöm!!!!#Telenor Főnökség #panaszlevél vagy telefon elérhetőség?
2013. febr. 27. 18:18
1/4 anonim válasza:
Nem érted még a modern kapitalista technikákat... Az ügyfélszolgálat egyik fontos funkciója, hogy a vezetés és közéd álljon, hogy a vezérkar megközelíthetetlen legyen. De ha mégis találsz valami, azért oszd meg itt :)
2/4 A kérdező kommentje:
ÁÁ semmit nem találok,de már 3 hete nem lehet az ügyfélszolgálattal boldogulni,kb 10 perccel ezelőtt épp egy fogyatékossal próbáltam beszélni és megkérdezni hogy adjon egy főnök telefonszámát,,,azt mondja nincs,,,mondom nincs főnököd? azt mondja van de nem tudja ,meg nem adhat információt,,,pfff mondom mennyi osztályt végeztél te BAROM EL TUDSZ 2 IG SZÁMOLNI? ááá kész vagyok.Irjak kézzel irott panaszlevelet!!!!komolyan mondom ilyet?sehol nem találok sem egy telefonszámot sem egy mail címet,,,,hogy lehet?
2013. febr. 27. 18:55
3/4 anonim válasza:
Ha ilyen komoly problémád van a Telenornal akkor írjál az NMHH-nak: [link]
Nekem is így sikerült a Telenortól megszabadulni amikor a lebeszélhetőséget megosztották hálózaton belülre és kívülre.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2013. febr. 27. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!