Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S Advance vagy...

Samsung Galaxy S Advance vagy Samsung Galaxy S III Mini?

Figyelt kérdés
Melyik jobb? Pro-kontra? Kíváncsi vagyok :)

2013. febr. 27. 14:29
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
A mini jobb a kettő küzül.
2013. febr. 27. 14:31
 2/7 Vortrex ***** válasza:
100%

Az S Advance egy fekete bárány összehasonlítás terén, mert a legtöbb paraméterében megegyezik a hasonló árban lévő S Plus és S III mini-vel, szinte egy átmenet a típusok között.

Lényegében a legnagyobb különbség a 2 mobil között, az hogy az Advance-nek a frontkamerája 1.3MP, a memóriája 768Mb (amiből 2.3-mas rendszernél kb. 520-at, 4.1-es rendszernél 625-öt enged az alkalmazások számára használni), az S III mini-nek 0.3MP a frontkamerája viszont 1024Mb a memóriája (amiből szinte ennyit is tud az alkalmazásokra szánni). A többi értéke mind ugyan az, ezért nem is lenne érdemes bármit is mondani róla.

Az Advance-nél kicsit trükközni kell még, hogy 4.1-es rendszere legyen, viszont S III Mini-t eleve ezzel adják ki. Mivel a frontkamerát ritkán meg használjuk, a plusz memória meg gyakran jól jöhet, ezért összességében a S III Mini-t tartom nyerőbbnek.

2013. febr. 27. 16:24
 3/7 Vortrex ***** válasza:
Mivel a frontkamerát meg ritkán használjuk** -Pedig ha 10x nem néztem át, akkor 1x se...
2013. febr. 27. 16:40
 4/7 Jófej:D ***** válasza:
79%
Galaxy s advance
2013. febr. 27. 22:49
 5/7 Jófej:D ***** válasza:
-jobban megéri.
2013. febr. 27. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:
25%

Egyik se éri meg. Mind a kettőnél jobb (az s advance árán, az s3 mini-nél olcsóbban) az Xperia P.

Xperia P vs S advance:

A P-nek sokkal szebb a kijelzője, több a RAM-ja, ics van rajta, lesz rá Jelly Bean, az S advance-on még csak 2.3 van, és majd lesz rá jelly bean, jobban van iptimalizálva, jobb az anyaghasználata (alumínium). Az S advance egyetlen előnye a bővíthető tárheoy, de szerintem a P 16 gb-ja bőven elég.

Xperia P vs S3 Mini:

A P-nek szerintem itt is szebb a kijelzője a White Magic miatt, hardverben ugyan olyanok, a P jobban van optimalizálva, jobb a P anyaghasználata (alumínium vs fröccsentett műanyag), az S3 mini-n jelly bean van, de a P is meg fogja kapni, és a P olcsóbb.

2013. febr. 28. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:
2013. máj. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!