Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace vagy...

Samsung Galaxy Ace vagy Alcatel OT 995?

Figyelt kérdés

Ezt a két telefont néztem ki magamnak, nem tudom melyiket válasszam. Tudom, hogy mindkettő eléggé problémás, de újonnan venném a trémobiltól és ha probléma lenne csak kicserélnék gondolom. Nagyon nem is olvastam olyan telefonról aminek nincsenek problémái ( fagyások, gyors merülés stb)

Zenei hangzása, kamerája melyiknek jobb?

Köszi a válaszokat.

2013. febr. 26. 17:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ja, csak olvastam véleményeket róla, és szinte mindenki szidja, hogy ilyen telefont nem szabad venni, mert recseg-ropog, lefagy, meghal, hangszóró, szoftver gondok stb..
2013. febr. 26. 18:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Gondolom a sok galaxy fan írja. Én valahogy nem találkozok ezekkel egy t-mobile szervízben...

De az ace-t felejtsd el, mert baromira elavult.

esetleg sony xperia u vagy xperia sola?

2013. febr. 26. 18:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Xperia U bővíthetetlenség miatt kizárva, Sola nagyon tetszik de jelenleg 1 üzletben lehet csak kapni 2 év garanciával jó áron egy boltban az viszont necces, mert kérdésemre, hogy milyen hálózatfüggő nem tudtak válaszolni. ( nyilván telenoros). A másik meg, ha problémás a telefon saját költségemen kellene felküldenem Pestre, t-mobilnál meg csak beadom az üzletbe.
2013. febr. 26. 18:44
 14/20 anonim ***** válasza:
2013. febr. 26. 18:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Látom, van egy másik bolt is. Ami még aggaszt az az akkumlátora. :S
2013. febr. 26. 19:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Akksin mi aggaszt?

Hamar lemerül? 2 magos procitól mégis mit vársz?

2013. febr. 26. 19:08
 17/20 A kérdező kommentje:
Nyilván nem várom el, hogy hetekig bírja, csak fórumozók véleménye alapján a telefon 5-8 órát bír ki a gyenge akksija miatt. De nem ez aggaszt hanem, hogy nem cserélhető.
2013. febr. 26. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Dehogynem cserélhető...

Szerinted egy szervízben akksi hiba miatt kibaxxák a telót egy az egyben?

2013. febr. 26. 19:16
 19/20 A kérdező kommentje:
Én elfogadom amit írsz, mert abszolút nem értek a telefonokhoz, 5 év után cserélem le a w350i-met. Okostelefon nagyon még a kezemben sem volt soha így csak az alapján tudok ítélkezni amit olvasok vagy tanácsolnak nekem.
2013. febr. 26. 19:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Az ace-t felejtsd el, és az Ot-995 helyett meg a Sola-t vedd, mert az mindenben veri.

Erősebb hardver, szebb kijelző, jobb kamera, floating touch, stb.

2013. febr. 27. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!