ThL W7 nevű telefonról mi a véleményetek?
Nekem nagyon bejön, és érdekelne mások véleménye is (akár tapasztalatból is). Miért érdemes, miért nem? Igazából a nagy 5,7" kijelző miatt szeretném, + mert egy note 2re nem telik :D egy-két helyen olvastam hogy az akksi nem a legtutibb hozzá, de egy napot kibírjon az a lényeg nekem.
hasonló telefonokat is írhattok, meglesem szívesen :D
kb ilyesmi legyen: 5.0" vagy nagyobb kijelző, android 4.0 vagy újabb, 2 magos processzor kb. 1ghz elég, többet nem nagyon tudok kihasználni. köszönöm előre is :)
Jók róla a visszajelzések, szerintem megéri, csak jó boltból kell venni a bosszankodás elkerülése miatt. A kínaiakkal jó azért óvatosnak lenni.
Ajánlom a mobilaréna DUAL SIM nevű topicját, ott foglalkoznak kínai telefonokkal.
köszi a választ.
én az ebayes vásárlásban gondolkoztam
ThL W7S Quad Core Smart Phone MTK6589 Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen Black
Nekem ez van. Kitűnő minőség és teljesítmény, szuper ár. Nem tudok rosszat mondani róla. A fiam vett először, majd én is ugyan ezt választottam. Az akku bivaly a marketben még nem találtam olyan progit amivel nem kompatibilis. Magyar nyelv benne, 2 simet kezeli ez nekem fontos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!