Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 620 vagy Desire X?

Lumia 620 vagy Desire X?

Figyelt kérdés
esetleg más telefon hasonló árkategóriában

2013. febr. 26. 14:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19-es vagyok. Kösz hogy kijavítottál. Ment a pacsi. :d
2013. márc. 5. 20:24
 22/26 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is volt androidos telóm de nem vált be sőt akadt meg itt-ott lefagyott szal mar az idegemre ment, lecseréltem WP ra mar az van majdnem fél éve és egyszer sem akadt meg vagy fagyott le, nekem ez a tökéletes :D

Bír mindent, kint volt -15 fok meg sem ártott neki, szakácsként dolgozom és meg a konyhai életet is jól bírja, pára, meleg, olajos levegő, de ezt az androidos nem bírta ;) ezer is választottam ezt.....

Most akarom majd venni Nokia Lumia 820-ast :D

2013. márc. 19. 22:27
 23/26 anonim válasza:
Nekem galaxy s3-am van és ezen is szokott akadni az android. Ezért én is gondolkozok rajta hogy kipróbálok egy másik rendszerű telefont.
2014. márc. 31. 13:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Nagyon igaz az, hogy a Microsoft legalább tudott egyedit alkotni. Az Android nagyban utánozza az iOS-t. Sokaknak csúnya, de magabiztosan működő rendszerről van szó a WP esetében, amit nehéz zavarba hozni. Főleg az utoljára megjelent 1520-asban. (De te nem ilyen kategóriáról beszéltél, bocsi)

Kérdező: Lumia 620, vagy 625 megfelelő lehet. Ezen két telefon közt van különbség. Ami az egyikben, az nincs a másikban. Nézz utána, és gondolkozz. :) Természetesen menj el üzletbe, nyomogass többfélét, és kérdezd a szakértőket, meg persze böngéssz fórumokat.

Ennyit tudok ajánlani. :) Mindig is lesznek ellenzői minden fajta platformnak. Próbálkozással tanulmányozd ki, számodra melyik lehet a hasznosabb, mire használod(!), stb.

Remélem tudtam segíteni.

2014. máj. 13. 20:23
 25/26 vilmos155 válasza:

Hiåba vÊded az androidot,AZ ANDROIDRA LEHET HOGY SOK ALKALMAZÁS VAN ,DE EGYIK SEM INDUL EL!!!!:D

CSAK 120000FTes androidon tudsz csak bĂĄrmit kezdeni!

(Amiket leĂ­rtam tapasztalatbol mondom amĂşgy nekem Nokia Lumia 520 van ĂŠs ez is ku.va JĂł Egy iphonert se adnĂĄm oda sennkinek

2014. szept. 25. 17:55
 26/26 anonim ***** válasza:

egyik sem indul el? talán nem a tesco mobilt kellett volna megvenni ._.

téy, hogy az androidnak egy stabil hardwerre van szüksége, de egy gyengusz androidot annyi pénzért mint egy erős wp8-at simán megvehetsz és máris többet érsz vele!

2014. szept. 26. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!