Lumia 620 vagy Desire X?
Nekem is volt androidos telóm de nem vált be sőt akadt meg itt-ott lefagyott szal mar az idegemre ment, lecseréltem WP ra mar az van majdnem fél éve és egyszer sem akadt meg vagy fagyott le, nekem ez a tökéletes :D
Bír mindent, kint volt -15 fok meg sem ártott neki, szakácsként dolgozom és meg a konyhai életet is jól bírja, pára, meleg, olajos levegő, de ezt az androidos nem bírta ;) ezer is választottam ezt.....
Most akarom majd venni Nokia Lumia 820-ast :D
Nagyon igaz az, hogy a Microsoft legalább tudott egyedit alkotni. Az Android nagyban utánozza az iOS-t. Sokaknak csúnya, de magabiztosan működő rendszerről van szó a WP esetében, amit nehéz zavarba hozni. Főleg az utoljára megjelent 1520-asban. (De te nem ilyen kategóriáról beszéltél, bocsi)
Kérdező: Lumia 620, vagy 625 megfelelő lehet. Ezen két telefon közt van különbség. Ami az egyikben, az nincs a másikban. Nézz utána, és gondolkozz. :) Természetesen menj el üzletbe, nyomogass többfélét, és kérdezd a szakértőket, meg persze böngéssz fórumokat.
Ennyit tudok ajánlani. :) Mindig is lesznek ellenzői minden fajta platformnak. Próbálkozással tanulmányozd ki, számodra melyik lehet a hasznosabb, mire használod(!), stb.
Remélem tudtam segíteni.
HiĂĄba vĂŠded az androidot,AZ ANDROIDRA LEHET HOGY SOK ALKALMAZĂS VAN ,DE EGYIK SEM INDUL EL!!!!:D
CSAK 120000FTes androidon tudsz csak bĂĄrmit kezdeni!
(Amiket leĂrtam tapasztalatbol mondom amĂşgy nekem Nokia Lumia 520 van ĂŠs ez is ku.va JĂł Egy iphonert se adnĂĄm oda sennkinek
egyik sem indul el? talán nem a tesco mobilt kellett volna megvenni ._.
téy, hogy az androidnak egy stabil hardwerre van szüksége, de egy gyengusz androidot annyi pénzért mint egy erős wp8-at simán megvehetsz és máris többet érsz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!