Melyik a legolcsóbb T mobile előfizetés?
Ehhez mondjuk érdemes lenne tudni azt is, hogy milyenek a telefonálási szokásaid.
Miért nem kocogsz be egy T üzletbe és kérdezed meg őket? Ha vannak akciók, arról ők sokkal naprakészebbek, mint az itten i válaszolók. (MINDIG tisztelet a kivételnek!)
No meg függ attól is, hogy átlagban mennyit szoktál telefonálni.
Nem mindegy, hogy azért tartod a mobilt, hogy mások elérjenek, vagy azért, hogy te telefonálod körbe az összes rokonságot, ismerőst, stb. és az összes számlát te fizeted.
Főiskolásoknak van a Like díjcsomag (1500-1700 Ft körül van az alapdíj amit lebeszélhetsz, plusz van 3 ingyen szám t-mobile-os amit te adsz meg, őket ingyen hívod teljesen és kapsz hozzá mobil netet is.), de új telefon vásárlásánál nem tudom lehet-e ilyet kötni, én most váltottam dominoról nem rég, és nagyon tetszik :)
Persze ez csak akkor ha felsőoktatásban tanulsz, ha nem akkor storno az egész válasz :)
Köszi a válaszokat
Be fogok menni egy üzletbe majd,de kiváncsi voltam az emberek tapasztalataira,nem vok fősulis
Elsősorban netezésre fogom használni,telefonálni nagyon keveset szoktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!