Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek Iphone-t vagy...

Szerintetek Iphone-t vagy Xperia Z-t vegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni,mind2 tetszik.:)

2013. febr. 25. 20:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha az a kérdés, hogy melyik éri meg jobba akkor arra sosem az válasz, hogy iPhone, legolcsóbb iPhone 5 közel 200 ezerbe kerül, még 150-ért max azt mondom oké, de ennyiért hihetetlen túlárazott, nem jó az ár/érték aránya-> nem éri meg.

Ettől függetlenül jó telefon, de nem éri meg.

2013. febr. 25. 21:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Ha nincs más alternatíva, akkor a Z. De ha még nem sürgős, szerintem várj 1-2 hónapot. Addigra kapható lesz a HTC One, és bejelentik a Samsung Galaxy S4-et is. (Csak tanács.)
2013. febr. 25. 21:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Nézőpontok kérdése, szerintem az lesz a legjobb ha mindkettőt kipróbálod telefonüzletben és úgy sikerül majd eldöntened:)
2013. febr. 25. 21:44
 14/23 anonim ***** válasza:
na jó...hogy ne csak a játék legyen...te számolgatod, hogy most 1920x1080 vagy "csak" 1280x720 pixel van azon az "óriási" kijelzőn? ha valaki ezért lehülyéz, az szerintem magába nézhetne...majd ha 10"-nál járunk minimum, akkor esetleg lehet látni egy 720p-s megjelenítőn a pixeleket...addig meg nemigazán...szóval...még mindig értelmetlennek tartom.
2013. febr. 25. 23:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Pl a Mobilarena-n is leírták, hogy érződik a full hd, de ne zavarjon.

Ezek közül meg egyértelműen a Z, mert mindenben jobb az Iphone 5-nél. Sebességben simán hozza a szintjét, kamerában, kijelzőben jobb, por és vízálló, olcsóbb, szóval szerintem eldőlt. Az Apple mindig is direkt mindent túlárazott, mert nagyon jól tudják, hogy így is mindenki veszi a termékeiket.

2013. febr. 26. 09:36
 16/23 anonim ***** válasza:
jó, én nem mondtam, hogy a Z szar. én csak azt mondtam, hogy az iPhone sem az...és leírtam, hogy szerintem miért, de én tényleg nem a pixeleket számolgatom, meg nincs is sas szemem.
2013. febr. 26. 11:07
 17/23 anonim ***** válasza:
meg ha azt nézzük, még amikor anno nagy számnak számított a 800x480-as felbontás, az sem zavart senkit, meg van, akit még ma sem.
2013. febr. 26. 11:25
 18/23 A kérdező kommentje:
Az Iphone 5 200ezer, az Xperia Z sem olcsóbb sokkal...180 ezer.
2013. febr. 26. 17:50
 19/23 anonim ***** válasza:
ez meg a másik. sem a tudás, sem pedig az ára nem befolyásolja szerintem ebben a kategóriában a dolgokat. ami viszont igen, az a használat, például melyik teló kényelmesebb a kezedben, mert azért méretbeli különbségek is vannak.
2013. febr. 26. 21:11
 20/23 anonim válasza:
Ameddig itt az okosok veszekednek a fullHD-n addig leirom hogy minden fajta operacios rendszeru telefonom volt es a 2 legjobb az android es az IOS. Jelenleg IOS rendszeru telefonom van es nekem ez tetszett a legjobban (de ez az en velemenyem). Nagyon gyors es egyszeru kezelni. azert vettem iphonet mert szerintem egy "eleterzes" a kezedben tartani, gyonyoru telefon (ez megint csak az en velemenyem). Es semmiert nem cserelnem le masik telefonra :)
2013. márc. 2. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!