Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4 vagy HTC One X?

IPhone 4 vagy HTC One X?

Figyelt kérdés
Ballagásra új telefont szeretnék és nem tudok dönteni kettő közül. Az egyik a HTC One X a másik pedig az IPhone 4 melyik jobb? Melyiket éri meg jobban megvenni?

2013. febr. 25. 20:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]

itt elég sok adtot találsz, és úgy tűnik, minden tekintetben (árban is) a htca jobb. Nekem is x-em van, de használtam ájjfónt, és még szííp hogy htc vitte pélmét. :DD

2013. márc. 1. 20:36
 12/13 anonim válasza:
Csak egy érdeklődő kérdés a megbízhatóságról: Akinek iphone-ja volt évekig hiba nélküli használatról mesélt. Elég sok ismerősömnek van 3G (akik le sem akarják cserélni amíg meg nem döglik), asszony meg két éve üti az i4-et. Kijelző törésen kívül semmi nem volt, de még betört kijelzővel is működött 1,5 évig (céges teló). A HTC-nél tudni valamit a megbízhatóságról? Az ismeretségi körömben senkinek nincs. Nekem is tetszik, de nálam a strapabírás az első...
2013. márc. 14. 18:13
 13/13 anonim válasza:

Nekem van HTC-je pár ismerősömnek és megbízható telefonok.

Amúgy valószínűleg én is HTC One X-et kérek a ballagásomra. :)

2013. márc. 31. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!