Samsung függetlenség megállapítása?
Figyelt kérdés
A Samsungok szoftveresen könnyedén függetleníthetők, és ennek nem marad nyoma a telefonban.
Hogyan tudnám megállapítani egy készülékről hogy valóban gyárilag kártyafüggetlen? Visszaállítás nélkül, mert akkor persze kiderül.
Gondolok olyasmire mint a Sony-k service menü-je.
Tudtok valami módszert?
2013. febr. 25. 19:00
1/13 anonim válasza:
Beleraksz egy másik szolgáltatós kártyát, egy haverodnak csak van.
2/13 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezési problémákkal küzdesz? :-)
Minden szolgáltatótól van kártyám, de hiába próbálgatom ha szoftveresen függetlenített. Engem az érdekel gyárilag az-e.
2013. febr. 25. 19:39
3/13 anonim válasza:
Visszaállításkor,hogy derül ki,hogy gyárilag nyitott? Ez nem iPhone,hogy visszazár frissitéskor.
4/13 A kérdező kommentje:
A szoftveres függetlenítés áll vissza.
Elolvastad a kérdést? :-)
2013. febr. 26. 12:01
5/13 anonim válasza:
Igen elolvastam a kérdést, én értem, de szerintem te nem értesz valamit. ha meg van csinálva a teló függetlenre, akkor nem áll vissza. frissitheted, gyári állapotra állithatod, nem fog visszazárni.
6/13 A kérdező kommentje:
A Samsungokat egy kis programmal rá lehet bírni hogy megegyenek mindenféle kártyát. Mint minden alkalmazás, ez is eltűnik visszaállításkor, flash esetén.
Ezt nevezik szoftveres függetlenítésnek.
2013. febr. 26. 14:24
7/13 anonim válasza:
*#7465625# kod a legtobb samsung eseten megmondja a simlock allapotat. Ezt a modembol olvassa ki ,de hogy ez patch vagy eprom allapot,azt sehogy nem fogod megtudni
8/13 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam, de nekem erre nem csinál semmit a Note
2013. febr. 26. 14:43
9/13 anonim válasza:
Note2 es s3 ariza modemes,azokon mar nem mukodik a kod . Van jelentosge amugy ? A jelenlegi osszes verzio fuggetlenitheto veglegesen
10/13 A kérdező kommentje:
Letiltás miatt érdekes, megvegyem-e. Nincs számlája.
2013. febr. 26. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!