Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S képernyőzár...

HTC Wildfire S képernyőzár feloldására valami ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az alábbi segítségre lenne szükségem:

Az eddig tökéletesen működő androidos HTC-m pár napja letöltött magára egy frissítést, és azóta van rajta egy képernyőzár, amitől nem tudok megszabadulni... Ha jön egy bejövő hívás, először fel kell oldani, amivel viszont azonnal fogadja is, tehát nem lehet visszautasítani a hívást. És amikor ébreszt, akkor is fel kell oldani, és ezzel elvesztettem a lehetőséget, hogy szundit nyomjak! Ez elég idegesítő.

Próbáltam a beállítások-biztonság-képernyőzár ablakban a "nincs"-et választani, de visszaugrik az előző ablakra, aztán ugyanúgy lezár.

Van valakinek valami ötlete, hogy mit tehetnék?

2013. febr. 25. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

A gyűrűs Sense Lock-ra gondolsz, ugye?Sehogy.

Meg kell szoknod a híváskezelést: hívás esetén a gyűrű felett jelenik meg balra a felvétel zölden, jobbra a piros elutasítás.Ezt a pici ikont a gyűrű közepébe húzva tudod felvenni, vagy elutasítani a hívást.Tehát még csak fel sem kell oldanod a telefont.

Ébresztőnél hasonló a dolog: a gyűrű felett balra a szundi szürke buborékban, jobbra pirosban az elvetés/leállítás.

Szintén nem kell hozzá feloldani a kijelzőt, szintén a kis buborékot elég a gyűrű közepébe belehúzni.

Tapasztald ki, hívasd fel magad egy családtaggal, meg állíts be egy ébresztőt 1-2 perccel későbbre és szokj hozzá.

2013. febr. 25. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, a gyűrű!!! :-)

Köszönöm a gyors választ, így legalább nem kutatok tovább!

De szomorú vagyok, hogy nincs jobb megoldás, mert nem szeretem... Reggel félálomban bogarászni, hogy merre húzzam a karikát... Uhhh...

2013. febr. 26. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!