Samsung Galaxy Ace, ROM-csere (lett volna) Baleset! Mit tegyek?
Megoldható :)
1: Letöltöd a gyári romot:
[link] (nem tudom a közvetlen romot belineklni, neked kell kikeresned :D)
2: Letöltöd ezt (Odin+ops):
3: Kicsomagolod mindkettőt
4: Elindítod az Odin-t. Betallózod az OPS részhez a Cooper.ops-t. (Odinos mappába van)
5: Betallózod a PDA részhez (FONTOS ,HOGY IDE ÉS NE A PHONE-hoz) az md5 fájlt (rom mappájába van). Itt kifog dobni egy hibaüzenetet (Invaild image type) ezzel ne foglalkozz :D
6: Tedd a telódat download módba (kikapcsolt állapotban nyomd egyszerre a bekapcsoló gombot+home gomb+hangerő le). Ha minden jó kiírja majd ,hogy download.
7: Dugd usb-n a géphez a telót. Odinban jelezni fogja ha minden jó. És nyomd meg a startot.
8:Innentől magától megcsinál mindent. Újraindul magától ha végez.Itt már kihúzhatod.
9:Ezután nekem nem szokott bekapcsolni csak villog a Samsung logo. Ha neked is ezt csinálja akkor lépje be a recovery menübe (kikapcsolt állapotban home+bekapcs.gomb) és csinálj egy Factory data resetet és egy wipe cache-t.
10: Ezután újra indul és ha minden jól ment kész :D
Figyelj ,hogy ez csak s5830 -al működik s5830i-vel nem!!!
A kettő nem ugyan az.
u.i.: Nekem néha füstölni szokott a telefon amikor ezt csinálom, szóval csak óvatosan :DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!