Érintőképernyős telefonról vélemények?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék venni, de akiket kérdeztem, nem voltak tőle elragadtatva...2009. szept. 10. 09:23
1/5 anonim válasza:
Két napja kaptam egy LG KP 500 csodaszép,meg jó készüléket,de nálam nem jön be,maradok a réginél.
Ui:ugyanitt két napos LG féláron eladó
2/5 anonim válasza:
Samsungom van. Hamar merül nagyon, ami nekem a munkám miatt nem túl praktikus. Először az sms-írás az őrületbe kergetett, de mostanra már profi lettem :). Gyakorlás kérdése a használata, de tényleg nem egy ász az aksi miatt.
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt érintőképernyős telefonom, eleinte nagyon bejött. De egyszer csak kifolyt valami a képernyőjéből( csak úgy magától, semmilyen külső hatás nem érte), aztán nem működött. Vagyis úgyanúgy bekapcsolt meg minden, csak nem érzékelte az érintést. persze megcsináltatni egy vagyon lett volna így inkább másikat vettem. Szerintem jól fontold meg hogy megveszed-e.
4/5 anonim válasza:
Nehogy olyat vegyél. Amelyik ismerősőmnek az van, mindenki utálja. Hamar merül, könnyen törik a kijelzője, és csak spontán magától elromolhat úgy hogy az egyik pillanatban még működik, aztán nem.
5/5 anonim válasza:
Nekem Samsung van. Itt megnézheted: [link] Eddig semmi gondom nem volt vele. Az sms írást is meg lehet tanulni. Természetesen elsőre szokatlan, de ha van ismerősödnek, kérd el tőle, hogy egy kicsit babrálhasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!