Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mekkora képernyő...

Szerintetek mekkora képernyő méretű okos telefon a legjobban használható, legideálisabb?

Figyelt kérdés
Androidban gondolkodom.

2013. febr. 24. 23:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
4-nél nagyobbat én nem vennék, pici kezem van :D osztálytársam telóján szoktam játszani suliban néha, most meg nem mondom milyen típus pontosan, de samsung.. szép nagy kijelzője van.. jó néha játszogatni, de az én pici kezeimhez túl nagy, nem érek át a képernyő másik sarkába :DD nekem 3 és 4 között a legideálisabb :)
2013. márc. 4. 18:35
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Jajj pici a keze de edes x'3
2013. márc. 4. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:

tegnap 19:08

hát igen :D barátomnak pl. lapát tenyere van, neki oké hogy kell a nagy telefon, de nekem nem kényelmes :D

2013. márc. 5. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok hajlandó pingpongütővel közlekedni éveken át, az már nem fér a mellényzsebbe. Sok más kütyüm van bőven: navigátor 4,3, tablet 7, tablet 10.. Ha kell, előveszem őket.

Ha meg nincsenek nálam és megszorulok a 3,5-ös mobilom mindegyik tudományával, programjával fel van vértezve, természetesen nem olyan komforttal, mint a nagyobb testvérei, de használható, csak előveszem a mellényzsebből.

2013. márc. 6. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
3.2 col a legjobb telefonálásra, 4 inchesnél nagyobb kell ha netezni is szeretnél
2013. márc. 15. 14:52
 16/18 anonim ***** válasza:
4,7"-5"ig.. nekem eddig megfelelő. fölötte már nem érem át egy kézzel..
2013. márc. 16. 10:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem most 4,7es van.férjemnek 5"s mindkettő megfelel a célra.a Férjem telón már jatszani is elvezet.mondjuk ott a kijelző is fullhd.
2014. dec. 3. 06:29
 18/18 nyarierik123 ***** válasza:
A kijelző minél nagyobb, annál jobb, úgyis mindenki 2 kézzel nyomkodja a telefont és általában van benne egykezes mód
2017. márc. 22. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!