Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 155ezer forintig milyen...

Lumia800i kérdése:

155ezer forintig milyen telefont vegyek? Valami magyon brutál kellene.

Figyelt kérdés

2013. febr. 24. 03:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az barátom, hogy primitív vagy.

Vársz hogy a sült galamb a szádba repüljön, aztán ha nem olyan valaszt kapsz mint amire számítottál, ki kelsz magadból és sértegetni kezded a válaszolókat.

Ui: Kíváncsi volnék, hogy miből vontad le azokat a következtetéseket hogy RAJTAD kívül mindenki csóró, senkiházi?

A kérdéseddel illetve a válaszod hozzáálásával leírtad magad rendesen.

Nyugodtan lehet lepontozni, de a tényeken nem valtoztat semmit.

2013. febr. 25. 19:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Engem sértegetsz? Nem adtam rá okot. Fura de a 11#-es válaszolót rutinból le bunkó senkiháziztad.

Ja hogy nem érdekel más válasza, illetve a negatív kritika. Akkor ne tegyél fel kérdést. Érdekes gondolkodás módod van.

Menj inkább csicsikálni, elmúlt már 8 óra, a gyerekeknek ilyenkor már az ágyban a helyük.

2013. febr. 25. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy csak hogy a kérdésnél maradjunk az Iphone messze nem brutál telefon. Max az ára az a tudásához képest.
2013. febr. 25. 20:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak. Tudom, de ez nagyon megtetszett :)
2013. febr. 25. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Bunkó vagy, és iPhone-d van.. Gratulálok.. megint 1 jó páros.
2013. febr. 25. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!