Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s3 vagy Iphone 5?

Samsung galaxy s3 vagy Iphone 5?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb és miért ?
2013. febr. 23. 22:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Nekem most is samsungom van, többet nem vennék akármilyen csúcskategóriával jönnek elő. Ennyit tudok mondani. :)
2013. febr. 23. 22:27
 2/18 A kérdező kommentje:
Nekem is samsungom van, de már egy régebbi fajta, wave 2-es. Most fogom lecserélni és nem tudom melyikre...Miért nem vennél többet samsungot ?
2013. febr. 23. 22:29
 3/18 anonim válasza:
62%
IPhone, nekem ugyan csak 4S van, de nagyon meg vagyok vele elégedve. (HTC-ről váltottam)
2013. febr. 23. 22:29
 4/18 anonim ***** válasza:
62%
Utolsohoz csatlakozom. nekem is 4s van és én is htc desirerol váltottam és nem csalodtam.
2013. febr. 23. 22:39
 5/18 anonim ***** válasza:
62%

Első vagyok.

Nekem wave 1 es van. Lehet, hogy akkor hasonló gondokkal küzdünk, ha minden igaz te is bada-s vagy.

Akkor írom: Nagyon sokszor újraindul, általában wifizés közben, vagy minimum kilép a netből. Már nagyon sokszor ott tartottam, hogy összetöröm, az igazság az, hogy 1-2 x falat is ért, de nem lett baja, strapabíró. :D

Igaz, hogy lassan 3 éves modell, de én már nem bírom idegekkel. Értéke nincs, úgy vagyok vele, ha egyszer 2 évvel ezelőtt kifizettem érte 60.000 ft-ot, akkor nem adom el 20.000-ért, inkább bírja, ameddig bírja.

Push üzeneteket vagy fogadja vagy nem, ahogy kedve van.

Meg alapjáraton mindent úgy csinál, ahogy kedve van. Nem megbízható.

De sajnos 2 évvel ezelőtt, amikor volt lehetőségem nagyobb összeget telefonra költeni, ezt nyilvánították ár-érték arányban a legjobbnak. Sajnos.

2013. febr. 23. 22:43
 6/18 A kérdező kommentje:
Nekem is újraindul, meg mostanában rájön az, hogy nem érzékel semmit egy ideig. Ki kell vennem sokszor az aksit annyira nem reagál semmire. A badától meg idegbajt kapok már. Szép telefon, de értéktelen. De szerintem az androidos s3-al nem nagyon lehet összehasonlítani.
2013. febr. 23. 22:51
 7/18 anonim ***** válasza:
46%

Az igaz, hogy más rendszer, de én inkább a gyártót veszem figyelembe, és ha egy márkába csalódtam, akkor senki nem vesz rá, hogy még egyszer őket támogassam. Ebből kiindulva én az Iphone-t mondom, de teljesen ismeretlenül, minden utánanézés nélkül. Talán fórumokon lehet tapasztalatot gyűjteni, bár a mi esetünkben nem volt sok értelme.

Lassan ott vagyok, hogy egy xperia x8-ra 1-1 ben elcserélném a wave-et..

2013. febr. 23. 23:02
 8/18 anonim ***** válasza:

Csak az a baj, hogy nincs pofám így odaadni egy telefont. Ha meg elmondom, hogy miket csinál, tuti nem kell senkinek. Ez a nagy büdös helyzet..

Hiába szép, meg sokat tud, ha nem megbízható.

2013. febr. 23. 23:05
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
Mindkettő jó telefon, aki azt mondja, hogy az iPhone 5 a király és az Android a szar egy idióta fanboy, aki azt mondja, hogy SGS3-nál nincs jobb, és mekkora egy szar az iOS szintén egy barom.
2013. febr. 23. 23:19
 10/18 anonim ***** válasza:
55%
S3:elég lassu a menüje.A 4 magjától sokkal többet vártam.Talán a 4.2vel gyorsabb lesz.
2013. febr. 24. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!