Samsung galaxy s3 vagy Iphone 5?
Első vagyok.
Nekem wave 1 es van. Lehet, hogy akkor hasonló gondokkal küzdünk, ha minden igaz te is bada-s vagy.
Akkor írom: Nagyon sokszor újraindul, általában wifizés közben, vagy minimum kilép a netből. Már nagyon sokszor ott tartottam, hogy összetöröm, az igazság az, hogy 1-2 x falat is ért, de nem lett baja, strapabíró. :D
Igaz, hogy lassan 3 éves modell, de én már nem bírom idegekkel. Értéke nincs, úgy vagyok vele, ha egyszer 2 évvel ezelőtt kifizettem érte 60.000 ft-ot, akkor nem adom el 20.000-ért, inkább bírja, ameddig bírja.
Push üzeneteket vagy fogadja vagy nem, ahogy kedve van.
Meg alapjáraton mindent úgy csinál, ahogy kedve van. Nem megbízható.
De sajnos 2 évvel ezelőtt, amikor volt lehetőségem nagyobb összeget telefonra költeni, ezt nyilvánították ár-érték arányban a legjobbnak. Sajnos.
Az igaz, hogy más rendszer, de én inkább a gyártót veszem figyelembe, és ha egy márkába csalódtam, akkor senki nem vesz rá, hogy még egyszer őket támogassam. Ebből kiindulva én az Iphone-t mondom, de teljesen ismeretlenül, minden utánanézés nélkül. Talán fórumokon lehet tapasztalatot gyűjteni, bár a mi esetünkben nem volt sok értelme.
Lassan ott vagyok, hogy egy xperia x8-ra 1-1 ben elcserélném a wave-et..
Csak az a baj, hogy nincs pofám így odaadni egy telefont. Ha meg elmondom, hogy miket csinál, tuti nem kell senkinek. Ez a nagy büdös helyzet..
Hiába szép, meg sokat tud, ha nem megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!