Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson W595 jo telefon?...

Sony Ericsson W595 jo telefon? Mi a véleményetek rola?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 17:41
 1/8 anonim válasza:
barátnőmnek is ilyen van.nincs egy éve hogy vette és má esik szét nem jó képet csinál és egy idő után hang is torzul rajta.nekem nem tecik
2009. szept. 12. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem olyan van, teljesen meg vagyok vele elégedve, barátnőmnek egy éve megvan, és semmi baja sincs.
2009. nov. 17. 18:18
 3/8 anonim válasza:
nekem 3 hónapja van olyan. nekem nem teccik. pedig volt 100fajta walkmanom.. mind1ik nagyonjó. ez valahogy nemteccik.nem stabil. alapból recsegnek a gombjai. inkább vegyél w995-öt én jövőhéten váltok át rá(:
2010. márc. 23. 17:24
 4/8 anonim válasza:

nekem is olyan van, és alapvetően jó teló, csak a fülhallgató jött szét fél év után..:D

amúgy jó szerintem..

2010. jún. 23. 17:50
 5/8 anonim válasza:

na igen, a fülhallgatóról már minden réteg lejött, ami tudott :D

a telóval én is megvagyok elégedve, bár mivel arany színű, az előbb-utóbb kopik, de annyira nem...

zene és fénykép jó minőségű, nekem most az a bajom, h eltűnt a telepítőCD-m és nemtudok zenát rakni rá... :S ha vki, tud légyszi segítsen!! :)

a lényeg, h sztem jó teló! ;)

2010. jún. 27. 11:13
 6/8 anonim válasza:
szerintem nagyon jó!! én is ilyet szeretnék... amúgy az arany tényleg kopik????
2010. júl. 1. 16:27
 7/8 anonim válasza:

11:13

Én úgy tudom nem használtam telepítő cd-t, és mégis tudok rá zenét rakni. csak usb kell hozzá, aztán sajátgép és ott..

2010. aug. 12. 16:29
 8/8 anonim válasza:

nagyon szeretnék egy ilyen telót remélem megéri..!!

én kb ismerem.... sztem nagyon jóó!!!:):)

2010. szept. 12. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!