Xperia x8 bootloader nyitás?
A bootloadert évjárattól függetlenül minden telefonon lehet nyitni. A Sony-nál csak akkor ha független.
Amire te gondolsz az a függetlenítés. Ha az általad említett időpont előtt gyártották, akkor viszonylag olcsón lehet függetleníteni, utána már csak aránytalanul drágán, többe kerülne mint a telefonod.
Ingyen nem megy semmi, ez sem, hiába szeretné mindenki idehaza :-)
Te meg szövegértelmezésből képezd magad kicsit. Olvasd el mit írtam, aztán meg azt ami ott van :-)
elolvastam...
fingod nem volt a kérdésről, ezért írtál valamit..
más ilyenkor magába néz, nem pedig szívózik a másikkal...
"Igen, majd te fogsz engem tanítani a kérdésben :-)"
Miért tkp. ki vagy te? Valami mindentudó?
Akkor tudhatnád, hogy a 2010-es modelleken ki lehet nyitni a bootloadert akkor is, ha szolgáltatós akkor is ha független telóról van szó.
Te lazán összekeverted a 2011-es modellekkel, ahol a bootloader nyitáshoz független teló kell (ahhoz, hogy fastboot is legyen).
"A bootloadert évjárattól függetlenül minden telefonon lehet nyitni."
Gondolom a linket megnézted utána...
Kedves 74%-os:
Ha nincs igazad egy kérdésben, azt nem a nem hasznos válasz gomb nyomkodásával kell "bizonyítani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!